Teater som erbjuder barnpassning

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Problemet med att hitta en barnvakt kan ofta hindra föräldrar från att besöka teatrar och biografer, särskilt när biljetter måste köpas i förväg. Teatrar gör i sin tur allt för att få in publik genom dörrarna. En del teatrar och biografer utomlands har därför beslutat att gå ett steg längre och erbjuder nu barnvakter för utvalda föreställningar. Överansträngda mammor och pappor kan titta på showen samtidigt som deras barn får en rolig upplevelse.

Details

Då kampen om kulturbesökarna hårdnar allt mer kanske också svenska teatrar borde överväga liknande system för att säkerställa sin publik. Det här konceptet gör det möjligt för teatersugna föräldrar att boka en barnvakt samtidigt som de bokar biljetter. Det är en enkel idé som ger kunderna en bekymmersfri utekväll.

Så fungerar det

Starta en prisvärd service där du hjälper teatrar och biografer att ordna barnvakt för småbarnsföräldrar som vill gå på deras föreställningar. Barnvakter rekryterar du bland arbetslösa eller deltidsanställda i samarbete med Arbetsförmedlingen eller tillhandahåller genom att slå dig ihop med ett babysitterföretag.

När kunderna bokar en biljett för en specifik show kan de ange om de är intresserade av barnvakt. Din babysitter central kommer då att kontakta kunden direkt för att ordna en barnvakt. Pengar betalas direkt till barnvaktens konto och du själv får sedan en förmedlingsavgift från teaterns kassa. Du tar en tilläggsavgift på helgkvällar och för alla som bor utanför lokalt område.

Reservationer måste göras upp till två dagar före föreställningen och teatrar ger kunder som använder din Babysitter Central en rabatt på varje biljett.

En enkel men ganska lysande idé, som inte bara hjälper publiken utan också ger arbetstillfällen för de barnvakter som ser efter barnen.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se