Så funkar det

Är du besökare för första gången? Läs här:

Affärsidéerna på 1000affarsideer.se är indelade i ett antal kategorier som syns på framsidan och i listan till höger.

Klicka på respektive kategori för att visa affärsidéer som omfattas av den. Detta för att du inte ska villa bort dig i den stora mängd information som finns på 1000affarsideer.se. Tanken är att du ska kunna få en snabb överblick och enkelt kunna navigera på sidan.

Använd sökverktyget

Sökverktyget hjälper dig ta fram idéerna enligt de kriterier som du väljer. Tala bara om vad du vill och söker så letar programmet igenom hela webbsajten och presenterar allt som matchar din sökning. Med sökverktyget hittar du snabbt och enkelt dina favoriter och får samtidigt inspiration att upptäcka nytt.

Sök efter budget

Start budget som du hittar vid varje affärsidé är en uppskattning från vår sida men den kan förstås variera mycket beroende på hur och var du lägger upp din verksamhet. Det är alltid smart att lägga på lite extra eftersom det ofta kommer merkostnader för saker man inte tänkt på. Gör alltid en realistisk budgetprognos utifrån dina egna förutsättningar och planer.

Eller sök fritt

Självklart kan du mixa och matcha som du själv vill. Valda huvudområden är ingen "sluten" enhet. En del textmaterial passar in under flera kategorier. Vi har valt att lägga ut visst material på ett ställe helt enkelt därför att det bäst passar in i det avsnittet.

För dig som inte vill binda dig till en viss bransch - till höger finns det också en sökfunktion där du kan direkt söka efter kapital och sökord.

Uppdateringar

Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt med nya affärsidéer och andra områden med intressant kunskap. Ett bra sätt att få de senaste affärsidéerna och nyheter är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Webbsidan är självklart mobilanpassad, så att den är tillgänglig var du än befinner dig.

Redaktion

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg