Välkommen till Sveriges största affärsidébank!

Har du alltid drömt om att bli egen företagare?

Om du är redo men inte säker på vilken typ av verksamhet du ska starta, oroa dig inte – det finns gott om alternativ där ute för dig. Vem du än är, vad du än gillar att göra, så finns det en affärsidé som passar dig.

1000affarsideer.se är Sveriges största affärsidésajt för dig som vill starta eget och behöver inspiration. Vårt mål är att visa upp de möjligheterna som finns inom nyföretagandet och inspirera dig att starta eget.

Vi som jobbar med hemsidan är alla entreprenörer på ett eller annat sätt och har gemensamt att vi brinner för entreprenörskap.

Sidan drivs än så länge med ideella krafter men vi hoppas givetvis kunna utveckla den vidare genom nya samarbeten och partnerskap.

Vilka är vi?

dragan 1

Dragan Sako, grundare och inspiratör. Har själv varit entreprenör inom olika branscher och skrivit flera böcker inom området affärsidéer och idéutveckling.

johanna

Johanna Wållgren, jobbar med sociala medier och PR här på 1000affarsideer.se. Intresserad av entreprenörskap, marknadsföring och personlig utveckling.

martin 2

Martin Lindeskog, poddradiopratare och entusiast när det gäller sociala medier. Martin är en av moderatorerna på BizSugar, en engelskspråkig webbplats för "småföretagare och entreprenörer."

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg