Mystery resor för kvinnor

Key Info:

200 000 kr - 500 000 kr
Image Two

Denna affärsidé handlar om att skapa och marknadsföra hemliga överraskningsresor för enbart kvinnor. Mysteriet är att kvinnorna inte kommer att ha någon aning om var de hamnar! Du får planera överraskning och se till att dina kunder njuter av en rolig dag eller helg upplevelse!

Details

Om du planerar att ta resor med dina kunder, bör du vara en kvinna också. Om du är en man, kan du göra planerna och betala någon annan du litar på som kan behandla dina kunder väl och följer med dina kunder på hemlighetsturer. Självklart kräver denna affärsidé en kreativ person och en person som kan noggrant planera alla detaljer.

Hur funkar det?

Det är fantastiskt hur många spännande saker det finns att göra och se i de flesta områden. Lyckligtvis är de flesta människor vanligtvis inte medvetna om alla de stora saker som finns att se i egna områden. Du kan dra nytta av detta genom att undersöka alla de spännande ställen de flesta människor inte vet om.

Du behöver inte planera turer till okända platser hela tiden men någon överraskningsmoment ska vara med för att kalla det som en mysterium turné. Du kan exempelvis schemalägga mycket typiska ställen också, bara inkludera de extra matställen som inte ska vara kända och det kommer att bli en överraskning. Du kommer att erbjuda en tjänst som ger kvinnor en chans att komma bort från sina vardagliga veckoscheman och att spendera tid och ha kul med andra kvinnor med samma intresse.

Se till att de trivs samtidigt som något oväntat händer. Bara en enkel utflykt i ett dag-spa med en stor middag och kanske en show skulle kunna vara en Mystery Tour.

Eftersom alla reseturer är en överraskning, kommer vara problem för kvinnorna att inte veta vad man ska packa. Så kommer en av de detaljer du behöver bli att inkludera en lista på viktiga saker att packa för kvinnor på dina turer. Detta kommer kanske att vara svårt att utföra och behålla hemligheten, men om du har en grundläggande packning vägledning för alla dina turer, kan det hjälpa dem att packa för nästan vad som helst. (Exempel; en elegant klädsel, bekväma promenadskor, baddräkt, etc.)

Kom ihåg att kvinnor vill klä lämpligt för alla olika tillfällen, om de inte är klädda på lämpligt sätt kommer de inte kunna roa sig.

Samarbete

Detta kommer att kräva av dig att förbereda och behandla de arrangemang i god tid med alla de företag som deltar på dina turer. Gör det klart med restauranger och hotell som du kommer att samarbeta med. Om dina resenärer roa sig själva, kan de med stor sannolikhet komma tillbaka med vänner och släktingar en annan gång i framtiden. Förhandla med dessa företag en rabatt för att föra framtida kunder till dem. Förklara hur du designar dina turer och vilken typ av överraskning du vill ge dina kunder samtidigt på turné.

De flesta företag bör vara villiga att arbeta med dig, speciellt om de vet exakt när att tillhandahålla sina tjänster i förväg. Detta kommer också att hjälpa dem att planera den nödvändiga personalen i förväg för dina turer. När du arbetar med företag kan det vara bra att boka turer under de månaderna som de inte är så upptagna med egna gäster, kommer de att vara glada att ha fler kunder och bör erbjuda dig bra rabatter.

Se till att om de vill erbjuda dina kunder specialerbjudanden för framtida besök, vidarebefordra dessa erbjudanden till dina kunder som en del av hela resepaket. Detta kommer att gynna både företag och deras.

Marknadsföring

Detta är en av de små affärsidéer som har relativt liten startkostnad. Istället behöver du fokusera på marknadsundersökning och samarbete. Och ju fler turer du schemalägger mer pengar kommer du att göra. Du bör kunna ta ett pris per person eller grupp, beroende på hur många dagar turen är och vad du planerar att inkludera på dina turer. Ditt val av transporter kan också vara en överraskning, titta på limousiner för några av dina turer, det kan vara mycket roligare än bussar.

För att få denna affärsidé gå måste du sätta ihop några professionella broschyrer och du bör också bygga en webbplats så att folk kan hitta dig. Du kan specialisera dig främst i dagsturer, och samla massor av bra berättelser från kvinnor som verkligen var nöjda.

Du hittar dina kunder även hos företag exempelvis chefen som ger alla sina kvinnliga anställda en dagstur som en gåva. Andra sätt att marknadsföra dina turer skulle vara att annonsera i de gula sidorna och på nätet. Du kommer också hitta kreativa sätt att få ordet ut till kvinnogrupper och platser som besöks av de typer av kvinnor som kan vara intresserade av dina turer.

Turerna bör tilltala många olika typer och åldrar kvinnor. Dessa turer kan appellera till kvinnor som inte får en chans att umgås med sina vänner att göra saker, olika kvinnoorganisationer, klubbar och grupper som vill schemalägga mini-semester tillsammans och kvinnor som kan vilja träffa andra med samma intressen, som lever i olika områden.

För att utvidga denna affärsidé, kan du börja lägga till andra typer av kvinnors resor också. Du kan lägga till spa helger, shopping turer destination och mycket mer.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se