Mobil massage

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Bekvämlighet är kung i dagens värld. Om du har de nödvändiga massage färdigheter men inte har pengar eller vill hyra en plats att etablera ditt företag, starta en mobil massage verksamhet kan vara lämplig för dig.

Details

Mobila massörer går till sina kunders bästa plats för massage, istället för att låta dem komma till dig. Naturligtvis kan du driva även själv en anläggning och engagera dig i mobil massage på samma gång.

Komma i gång

Investera i en rörlig massage verksamheten kräver en betydande lägre investering än att hyra eller köpa en plats och sysselsätta andra människor med extra omkostnader, och dessutom en mobil massage verksamhet gör att du kan besluta scheman enligt dina egna tider och behov. Köp den utrustning du behöver använda för att serva dina mobil massage klienter: bärbara massagebänkar eller mattor, lakan flanell, kuddar, handdukar, massageoljor, lotioner kropp, stenar massage, ljus aromterapi, en bärbar musikspelare och avkopplande musik.

Mobile massage + skåpbil

Dessa används vanligen av dem större massage anläggningar med stora företagskunder, men har du tillräckligt med finansiering och en lämplig skåpbil, kan du också starta din mobil massage på det här sättet. Den mobila massage från en bil gör det enkelt och snabbt att resa från en klient till en annan. Den kan också användas för din annonsering genom att fungera som en plats där du kan erbjuda rabatterade eller gratis prov massage för människor i ditt grannskap. Bilarna ger dig en närvaro som motsvarar den närvaro som ett kontor eller en affär kan ge dig.

Mobile massage + bärbar utrustning

Det är utrustning som det är tillräckligt lätta så att du bara kan släpa runt dem utan större svårigheter. Du kan läsa dessa på baksidan av din bil, pickup eller ens en motorcykel. Denna utrustning är också ett billigare alternativ än mobil skåpbilar som kan vara dyrt att skaffa nuförtiden. Både fötter massage och nacke/axlar massage kan ske effektivt utan en massagebänk.

Massage på badplatsen

Starta strandmassage på badplatser. Går det på stränderna i Thailand så funkar det väl på svenska stränder med. På stränderna i Thailand går omkring folk och frågar om man vill ha massage. Varför inte prova här också? Det finns säkert folk som skulle uppskatta idén med massage. Prova på hemmaplan och så småningom flytta runt lite på sin verksamhet till andra badplatser. Glöm inte ta med parasollet – en matta att liga på – dricka.

Så fungerar det

Massageterapeuter går ut i hemmen eller kontor och tillhandahåller tjänster massage. Även om det är ett kreativt sätt att få nya kunder det tar lite planering och förberedelse. Packa upp alla redskap och utrustning och flytta den till en annan plats kan vara fysiskt krävande. Du hittar också att människors hem inte är inställda för att rymma en massagebänk och ha plats runt bordet för dig att arbeta bekvämt.

I en mobil massage verksamhet finns det en risk att gå in i ett främlingshem. Om det är möjligt, kanske du vill börja din mobil massage företag genom att bara gå in vänner och vänners vänner eller familj tills du utvecklar en kundkrets som bygger på kontakter och referenser.

Det finns många platser och evenemang där du kan ge massage, så fundera och tänk utanför boxen. Här är en lista med idéer för att komma igång: möhippor, sportevenemang (cykelresor, maraton, golf tävlingar, hälsomässor), massage levererade på arbetsplatsen, revisionsbyråer, mässor, yoga studios, gym med flera.

Marknadsföring

Arbeta med en designer för att skapa en logotyp, visitkort och hemsida för din mobil massage affärer. Din webbplats bör innehålla information om din träning, din passion för massage, din tillgänglighet, tjänster och priser, de geografiska områden din täcka och dina kontaktuppgifter. Använda logotypen din designer skapar för att få en dekal som skapats för fordonet du tänker använda när du reser till varje möte.

Marknadsför din mobil massage online. Nätverka och använd sociala medier för att marknadsföra ditt företag så mycket som möjligt. Gå med i lokala professionella och evenemang nätverk, där medlemmar har möjlighet att använda eller hänvisa till dina tjänster.

Köp reklamplats på lokala publikationer som tillgodoser den marknad du vill nå. Delta i närsamhället och affärshändelser som sponsor eller leverantör, gå på mässor och erbjud massage och en överblick över din verksamhet, till dem som stannar av din monter.

Använd eteriska oljan eller doftljus för aromterapi under din massage. Det tillför en känsla av klass och hjälper dina kunder slappna av.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo