Mobil bröllopmassage

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Folk lever ett hektiskt liv. Statistik uppskattar att efterfrågan på massage terapi förväntas växa i framtiden. Samtidigt bedömer man att brudparen kommer spendera många miljarder på sina bröllop under kommande åren. Kombinera de två branscherna, mobil massage som tillgodoser bröllop branschen genom att erbjuda dag behandlingar under bröllop eller på en plats som kunden efterfrågar.

Details

Komma i gång

Köp förbrukningsartiklar för massage. Leta efter en bärbar massage bord eller en stol som lätt kan transporteras. Bygg upp och lagra kvalitet massage oljor i ett lager som kan varieras från en plats till en annan. Som en mobil massageterapeut, kommer du att träffa kunder under själva bröllopet eller på en plats de själva väljer. Bruden kan begära för att du har en före bröllop massage service i sitt hem eller på plats efter bröllopet.

Så gör du

Välj en lämplig plats för din mobil massage. Du behöver inbjudningar, små gåvor, handdukar, lättare tilltugg, drycker. Att planera ett bröllop massage innebär också att du måste hitta en plats som är bekväm och rymlig och vars storlek bygger på massage du vill ge. Du kan behöva hyra en öppen plats, till exempel en hotellsvit eller vid poolen, beroende på storleken på din grupp.

Planera en festlig händelse genom att köpa snacks och drinkar för att hålla dina gäster underhållande medan de väntar på sin massage. Skicka formella inbjudningar till ditt brudfölje för ditt massageevenemang. Inkludera datum, tid, plats och tjänster som kommer att tillhandahållas.

Schemalägg massage sessioner. Om det finns tidsbrist, kan du överväga en stol massage. Stol massage tar i genomsnitt 15 minuter. Detta är ett bra alternativ för större grupper. Köp oljor eller andra små presenter till dina gäster. Ge sedan dem till alla som ett minne av händelsen. Tvål, badsalt och krämer är andra lämpliga gåvor dina gäster kommer att njuta av. Skapa liten present korg för de som vill köpa mer.

Ordna så att du kommer en halvtimme tidigare än dina gäster så du hinner ställa in utrustningen. Ha drycker redo för dina gäster när de anländer. Hälsa på dina gäster när de kommer och håll tiderna för varje person. Hitta ett omklädningsrum för dina gäster att förbereda sig för sin massage. Servera snacks efter behandlingarna.

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag främst genom nätverksbyggandet. Kontakta din lokala bröllopsorganisatör, var med och delta i bröllopsnätverk. Registrera dig på sociala medier och andra webbplatser och forum för att marknadsföra dina tjänster. Registrera dig för en monter på en lokal bröllop expo för att träffa kunder direkt.

Mobil massage erbjuds av de flesta massageföretag. Att ge massage på en plats kunden själv väljer är ett bekvämt alternativ för bröllopsfester. Brudar kan erbjuda denna tjänst som en tack present till sina tärnor, eller par som planerar massage som en del av postbröllophändelser.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo