Mobila spatjänster

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Mobil spa business är en idealisk nisch för dig som har bakgrund inom skönhetsbranschen som helt enkelt inte vill ha visa upp dig på samma plats varje dag. Ta med i stället spa upplevelsen till dina kunder via en mobil dags spa. Mobila spa behandlingar kan erbjudas i bostäder, kontor eller hotell och har relativt låga startkostnader jämfört med en salong.

Details

Det finns inga löpande kostnader som ex. hyra, inredning och underhåll. Massörer, manikyrtjänster och frisörer kan driva ett framgångsrikt mobilt spa verksamhet.

Marknadsför ditt företag till kunder som arbetar hemifrån och inte har tid att gå till ett spa, äldre människor som inte kan lämna sina hem, arbetare och yrkesverksamma som vill ha en paus under en hög stress period, och kunder som inte kan fysiskt kunna ta sig ut ur huset på grund av sjukdom.

Hur gör du?

Bestäm vilka tjänster du vill erbjuda. Mobila spa företag erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlingar och hårborttagning. Bestäm vilka typer av tjänster du erbjuder kunderna. Du jobbar inte ensam. Kör en annons för spa tekniker i tidningar eller besök skönhetsskolan för att rekrytera nya studenter. Bilda en databas med licensierade spa terapeuter som kan arbeta på en jourbasis, beskriv vilka tjänster de kan utföra. Du har ansvar att skaffa nödvändig licens och kontrollera att alla terapeuter som du arbetar med har rätt tillstånd.

Marknadsföring

Identifiera din målgrupp. Mobila spa företag tjänar en mängd olika kunder, från företagskunder och privata personer till möhippor eller födelsedagar. Avgör vem som kan vara din närmaste konkurrent och identifiera en marknad där det finns plats för dig.

Att hitta olika sätt att göra reklam för ditt mobila spa företag kan hjälpa dig att bygga en stadig kundkrets. En strategi kunde vara att göra reklam mot människor som är för upptagna eller fysiskt oförmögna att besöka ett spa. Detta skulle tillåta dina potentiella kunder att uppleva tjänster såsom massage, manikyr och ansiktsbehandlingar utan att behöva resa.

Reklam på din bil kommer att hjälpa till att marknadsföra ditt företag medan du kör. Visa ditt företags namn, telefonnummer, hemsida, slogan och företagets logotyp eller design. Parkera fordonet på strategiska platser, till exempel lokala evenemang, köpcentra och platser som erbjuder god sikt för att hjälpa till att marknadsföra ditt spa verksamhet.

Skapa tryckt material som kommer att locka blivande spakunder att prova tjänsten. Beställ visitkort, broschyrer, flygblad och andra typer av PR-material för att hjälpa till att marknadsföra ditt företag. Distribuera dina trycksaker till lokala handlare, kaféer, bibliotek och platser som tillåter att du kan lämna reklammaterial. Be medlemmarna i din familj, vänner och kunder för att hjälpa till att sprida ordet om din mobil spa verksamhet.

Annonsera ditt företag till nuvarande, tidigare och potentiella kunder genom att e-posta tryckt material för din spaverksamhet. Nämn några specialare, kuponger eller nya tjänster som ditt företag erbjuder. Anlita någon att bygga en hemsida för ditt spa verksamhet. Annonsera de tjänster som tillhandahålls av ditt spa företag, samt mobila funktioner i ditt företag. Inkludera dina behandlingsområden och öppettider på din webbplats. Gör en webbsida som speglar information om din erfarenhet, populära tjänster och vittnesmål från nöjda kunder.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo