Barnvakt som är trygg & professionell

För att starta ett företag är affärsidén den grundläggande basen. Att lägga god tid på att utveckla sin affärsidé är ofta lyckosam. myNanny och NannyPoppins är två företag som gick in helhjärtat på sin affärsidé och trodde hundra på sin idé för barnvakt. De är idag experter i sin bransch och vet hur man ska arbeta med sina hinder och möjligheter och proffs på hur man går tillväga för att anställa en trygg och professionell barnvakt. 

Skapa verksamhet med utbildad barnvakt

Att skapa och driva en verksamhet tar mycket tid och engagemang, men det är också lärorikt och roligt. Alla som någonsin grundat ett företag kan nog hålla med om det funnits och finns svårigheter, dock har alla företag olika dilemman beroende på vilken bransch man är verksam i. En bransch som blir mer och mer populär är att anställa en nanny. NannyPoppins har en framgångsrik process för att hitta en riktigt duktig barnflicka till varje barnfamilj, klicka er vidare för mer information om hur NannyPoppins går tillväga för att hitta de allra bästa kandidaterna som barnvakt.

Gedigen urvalsprocess för anställning som barnvakt

Hos NannyPoppins och myNanny väljs bara de som allra bäst ut av tusentals sökande, genom en gedigen urvalsprocess. Det gäller dock inte endast att hitta de bäst anpassade, det handlar väldigt mycket om att varje barnvakt ska kunna matchas med varje specifik barnfamilj. För att de ska kunna handplocka varje barnvakt krävs det en fullständig urvalsprocess. Alla sökande genomgår bland annat en djupintervju, tester, kontroll av bakgrund och belastningsregister. De som faktiskt väljs ut får dessutom en utbildning och certifiering inklusive HLR-test.

Att välja rätt barnvakt till barnfamiljen

För många ansökande är det bästa med uppdraget att få umgås med barn med all sin energi, nyfikenhet och glädje. Det är även en av de kvaliteterna företagen efterfrågar när de vill anställa en nanny. Det viktigaste är att man drivs av att hjälpa familjer och barn till en enklare och tryggare vardag. De utbildar också särskilt i hur man kommunicerar med barn och skapar en positiv, säker och rolig miljö. Läs mer om varför så många barnfamiljer väljer en nanny hos NannyPoppins.

RUT-avdraget ger extra hjälp för familjen

Med hjälp av RUT-avdraget kan du som är bosatt i Sverige kan dra av halva kostnaden upp till 50 tkr per person och år i hushållet. Det innebär att en familj med två föräldrar kan dra av upp till 100 tkr. NannyPoppins specialiserar sig inom barnpassning exempelvis i Stockholm och fokuserar på yngre barn, kontakta NannyPoppins för en barnvakt i Stockholm.

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se