Print

Hyr trampolin


Liten
target

Details

Affärsidé: skaffa en hållbar och slitstark trampolin och gå runt på marknader och festivaler och låt alla hoppglada ungar studsa och hoppa mot betalning.

Att välja ut trampolin

Gå till andra uthyrare som har olika typer av trampoliner och kolla hur dessa ser ut och vad är det för märke på dem. Försök hitta mer information genom att ringa några återförsäljare och lyssna på deras tips. Kolla trampolinföretag på Internet. Tror du att din trampolinbusiness blir kortvarig kan det vara motiverat att minimera utgiften för köpet. Men om du vill köra på riktigt, kanske i flera år, eller starta eget, köper du en bra trampolin som har bättre hoppegenskaper och hållbarhet.

Vanligast bland trampoliner är runda trampoliner med diameter 5-6 meter. Välj en trampolin som har bra kantskydd för att förhindra skador.

Hur gör du?

Trampolin säsongen sätter fart under sena våren och sommaren. Det viktigaste är att hitta ett ställe att vara på. Du behöver tillgång till en plan yta på cirka 10-12 m diameter för att kunna köra igång en fullstor trampolin, det vill säga 2-3 meter fritt runt trampolinen. Det gör att de som tappar balansen och råkar hoppa av gör sig inte illa på en fel placerad cykel. Gräsmatta är perfekt. Det tar cirka en halvtimme att få trampolin uppsatt och en halvtimme att demontera den. Det får inte finnas några grenar eller ledningar ovanför trampolinen.

Du kommer på platsen och levererar underhållning för alla tillfällen och arrangemang där barnen är med; lokala evenemang, marknader, mässor och andra festliga händelser. Perfekt för kalas, fester eller ett skojigt nöje utomhus under skollovet.

Kunder

Att hoppa på en studsmatta är en lättsåld underhållning och en aktivitet som direkt skapar kalas- och ”jag vill mer” känsla hos alla barn. Samtidigt en fläckfri och billig underhållning som gör att även barnens föräldrar blir glada. Samarbeta med lokala barnkalasföretag och komplettera varandra. Försök ta reda på alla invigningar och evenemang i din ort och skaffa tillstånd i god tid.

Trampolinhoppning är nyttig! Att hoppa är bra både för barnens motorik såsom musklerna. Gå till skolor och erbjud trampolinhoppning i skolgården en gång per vecka eller enligt överenskommelse.

Trampolin 2

Du behöver:

Hur mycket tjänar du?

Du kan ha fler hoppare samtidigt om de väger ungefär lika mycket och om din trampolin är tillräckligt stor. Du räknar ditt ”hoppris” per barn eller per hyrd timme beroende på vilka som är kunder och vad som händer i praktiken.

Gör en prislista:

Det kostar en slant att köpa trampolin. Är du osäker på om du kommer att använda trampolin längre tid kan du hyra en och testa under ett evenemang eller liknande.

Tänk på!

En trampolin väger cirka 100 kilo! Du måste fixa transport till och från uthyrningsplatsen. En vanlig personbil av combi eller halvcombi typ är tillräcklig. Prata med föräldrar eller skaffa körkort och en billig kärra.

All fysisk aktivitet innebär risk för skador, och trampolinhoppning är inget undantag. Välj en trampolin som har bra kantskydd och andra säkerhetsdetaljer. För barn under 6 år rekommenderas alltid skyddsnät.


Location