Print

Särskild hundservice


10 000 - 50 000 kr
target

Details

Problemet är att beredningen av en sådan viktig händelse som bröllop är inte lämnar tillräckligt med tid att ägna åt sällskapsdjur. Idén är att hjälpa bruden och brudgummen som har en eller flera 4-benta vänner att ta hand om dem och göra dem som en del av beredningen och firandet. Starta en särskild hundservice speciellt för dem som arbetar med hektiska förberedelser inför ett äktenskap, en service från planeringsstadiet till smekmånad.

Hur fungerar det?

Kunderna har en inledande intervju med dig för att diskutera planer för bröllopet och låta hundskötare att möta hunden. Du och din externa personal är tillgängliga när som helst under organiseringen av stora dagen och husdjur kommer att tas om hand under hela bröllopet. För att säkerställa att hunden är en del av firandet kommer en hund fotograf finnas till hands för att fånga bilder av nygifta med sina husdjur att ingå i ett album som produceras tillsammans med bidrag från paret.

Du har också samarbete med ett team av yrkesverksamma som kommer att förbereda djuret och montera den i kläder som matchar temat som väljs av brudparet.

Slutligen erbjuder du tillbehör såsom handgjorda bröllop inbjudningar med hundfoto och kakor som är uppbyggda kring familjen husdjur.

Dina tjänster

Hundvakt: en proffsig hundvakt kommer att finnas på plats för att ta hand om hunden under förberedelsefasen under hela äktenskapets ceremoni tiden. Allt kommer att föregås av en eller flera intervjuer så att kundens 4-benta vän kommer känna sig hemmastadd. På begäran tar du hand om hunden även under smekmånaden, så kunden behöver inte tankar och känslor utan kan slappna av och njuta av fullmånen.

Hundfotograf: din fotograf tar hand om hela fotosessionen och produktion av bröllopsalbumet (kunden väljer innehållet tillsammans med dig). I samarbete med hundvakten, kommer hunden med på bilden i alla de viktigaste ögonblicken, som en riktig familjemedlem. Även en före-bröllopet foto med familjens trogna vän.

Hundstylist: En stylist tar hand om smyckning och beredning av hunden med tillbehör utformade och tillverkade enligt proportioner. Hundens utseende är anpassningsbart till de nyanser som valts för bröllop och färgerna på de kläder som paret har på sig.

Hund bröllopskort och presenter: du kan också skapa handgjorda bröllop presenter enligt önskemål; inbjudningar, tårtor och annat. Allt är anpassningsbart och unikt!

Marknadsföring

Börja nätverka! Du vill kontakt med möjliga kunder och leverantörer så ofta som möjligt. Bygg relationer med bröllop leverantörer, inklusive catering, florister, arenor, frisörer och underhållnings företag.Bygg din portfölj! När du kontaktar kunder, behöver du en portfölj som visar upp aktiviteter och hundomvårdnad som du har organiserat under bröllop.

Till att börja med kan du be vänner och familjemedlemmar att låta dig rekommenderas dig när de planerar sina egna- eller känner till andra bröllop som är på gång.

Annonsera ditt företag. Använd Internet och lokala tidningar för att marknadsföra din nya hundservice under bröllopsplanering.

Delta på bröllopsmässor, hund evenemang och liknande och se till att du har gott om visitkort till hands


Location