RRAMLA Candles - unikt ljus i Sveriges inredningsvärld

Företagande har ingen åldersgräns, och det är tydligt när man möter Lailla och Ekiram, grundarna av RRAMLA candles. Med en passion för innovation och en ögonblicklig känsla för en marknadslucka har dessa två unga entreprenörer tagit steget in i företagsvärlden och börjat resan mot att erövra Sveriges inredningsintresserade. 

Bakgrund

År 2023 föddes RRAMLA candles, ett företag grundat av Lailla, 21 år gammal och Ekiram, 23 år gammal. De är båda bosatta i Göteborg, där Lailla kommer från Partille och Ekiram från Angered. Deras utbildningsbakgrund skiljer sig åt - medan Ekiram har en bakgrund som programmerare, är Lailla en utbildad väktare. Deras bästa egenskaper inkluderar deras lösningsorienterade natur och en stark kommunikativ förmåga. De är samarbetsvilliga och brinner för att hitta kreativa lösningar.

Trots sina styrkor upplever de ibland stress i vardagen, vilket kan påverka deras koncentrationsförmåga. Men detta har inte hindrat dem från att driva sitt företag med passion och engagemang.

Om affärsidén

RRAMLA candles syftar till att erbjuda innovativa ljusprodukter till inredningsentusiaster. Deras målgrupp är de som älskar att skapa en mysig atmosfär i sina hem med hjälp av ljus. Vad som verkligen sätter RRAMLA candles isär är att deras produkter är helt nya på den svenska marknaden. Dessa ljus är inte bara innovativa, utan de är också säkrare och erbjuder fler möjligheter än traditionella ljus. Dessutom kan de anpassas efter individuella önskemål, vilket gör dem ännu mer unika.

IMG 5157

Utmaningar

En av de största utmaningarna för RRAMLA candles är logistik och marknadsföring. Att etablera sig på marknaden och nå ut till sina potentiella kunder är alltid en utmaning för nya företag. Trots detta är deras framgångsfaktorer personlig utveckling och kreativitet. De har också satsat mycket på att bygga upp sitt nätverk, vilket har varit en nyckel till deras tidiga framgångar.

Michelle Obama som förebild

För Lailla och Ekiram är nöjda kunder och resultat en stor inspirationskälla. De strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och är redo att göra allt som krävs för att uppnå detta mål. När det kommer till förebilder så är Michelle Obama är en av deras främsta förebilder av en anledning. Hennes starka engagemang för utbildning, hälsa och social rättvisa har inspirerat dom djupt. Hon påminner Lailla och Ekiram om vikten av att inte bara driva ett framgångsrikt företag, utan också att göra en meningsfull inverkan på samhället. Hennes förmåga att inkludera och uppmuntra andra är något RRAMLA strävar efter att efterlikna i deras egen resa med RRAMLA candles. Michelle Obama är en symbol för att entreprenörskap kan vara en kraftfull plattform för positiv förändring och därav har Lailla och Ekiram lagt en stor fokus i miljöfrågan i skapandet av detta innovativa ljus.

Med en helt vegansk produkt med 0% av användning till plast och 0% waste så har de tagit råd som inkluderar disciplin, lösningsorientering, tålamod och att ha ett klart syfte som sina vägledande principer.

IMG 5156

Framtiden

RRAMLA candles är ett företag som är på väg att göra en stark entré på marknaden för inredningsljus i Sverige. Med sin innovativa produkt, passion för kvalitet och engagemang för att överträffa sina egna gränser kommer Lailla och Ekiram säkerligen att fortsätta att växa och inspirera andra unga företagare på sin resa. De är levande bevis på att ålder inte är en hindrande faktor när det gäller att följa sina drömmar och ta steget in i företagsvärlden.

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg