Öka ditt företags synlighet med profilprodukter

Det är viktigt att få ditt företag att sticka ut ur mängden. Genom att använda dig av profilprodukter kan du öka sannolikheten att just du och ditt företag syns. Rikta in dig på någonting litet som är enkelt att dela ut till potentiella kunder. Till exempel pennor med tryck.

Pennor

En penna är någonting som de allra flesta använder varje dag och sannolikheten att mottagaren sparar en penna som denne fått av dig är stor. Pennor finns i många olika varianter och kvalitéer. Vanliga, enkla kulspetspennor är perfekta att trycka upp i stor skala och dela ut på exempelvis mässor och andra evenemang. Det är enkelt att bära med sig ett stort antal pennor och det är enkelt för mottagaren att ta med sig en penna som denna har fått av dig. Det är också smart att placera ut dina pennor på bord och bänkar där potentiella kunder rör sig. Detta för att på ett enkelt sätt öka synligheten för just ditt företag.

Andra typer av profilprodukter

Även andra profilprodukter kan vara lämpliga att dela ut på mässor. Tänk på att små saker är lättare för mottagaren att bära med sig. Att trycka ditt företags logotyp på omslagspapper till hårda karameller är en sak. Utöver detta kan du även trycka upp nyckelband. Om du ger bort små goodiebags under mässor ska du vara noga med att ditt företags logotyp syns väl på påsen.

Gåvor till anställda och kunder

När det kommer till gåvor till dina kunder kan du välja en mer exklusiv penna med tryck för att öka sannolikheten för att den kommer till användning. En exklusivare modell av penna ger mottagaren av gåvan en känsla av lyx. Likaså kan en exklusivare variant av penna med tryck bli en fin gåva till dina anställda.

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg