Print

Sångogram


10 000 - 50 000 kr
target

Details

Med sångogram tar du steget lite längre och ger bort ett sångogram tillsammans med blommorna eller champagnen. En av dina duktiga sångare/sångerskor hälsar på med ett förberett nummer just för mottagaren. Sången sker utanför dörren och avslutas med presentutlämning och en hälsning från den som skickat sångogram.

Så fungerar det

En sångogram är det nya sättet att skicka en personlig hälsning till någon som man bryr sig om. Till alla tillfällen finns det sånger som betyder mycket för en person eller någon som står nära.

Du sätter ihop en välfylld sånglista och erbjuder kunder möjligheten att säga det de vill och känner med toner. Levereras direkt till dörren eller per telefon. Passar perfekt för: alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, bröllop, bröllopsdag, student, födelsedag, nytt jobb, vänskap, kärlek eller bara för en helt vanlig dag.

Ett sångogram innebär att du eller någon av dina sångombud kommer till mottagaren och framför den valda sången med eller utan musikbakgrund. Du skapar ett basutbud med olika sångpaket inom olika stilar pop rock, serenader, psalmer och visor. Om din beställare vill ha en sång framförd som inte finns i basutbudet eller om man vill fler sångare, då skräddarsyr du framförandet enligt kundens beställning.

Till alla live uppträdanden kan du också erbjuda färdiga paket som ex. gratis paket, kärlekspaket eller födelsedagspaket. Leveransen kan innehålla dessutom extra presenter som blommor, choklad, biljetter och annat för att komplettera sångupplevelsen.

Sångombud

Sök talangfulla och lediga sångare inom alla genrer som vill arbeta som sångombud och tjäna extra pengar. Sök i första hand goda amatörsångare eller professionella underhållare som har erfarenhet inom solo- eller körsång och som kan sjunga en bred repertoar av sånger. Folk som är intresserade av att arbeta deltid och gillar att glädja människor. Det kan vara ungdomar från musikskolan, vokalister, sånggrupper, musiker, pianister, DJ och många andra. Alla artister presenteras på hemsidan med ljud och bildexempel. Ersättning kan vara uppdragsbaserat och betalas per timme beroende på uppdrags längd.

Beställning och leverans

Kunden kontaktar dig via din hemsida, väljer typ av sångogram och lämnar alla uppgifter om mottagaren. När du har fått din beställning skickar du en bekräftelse och ordernummer via e-post till kunden. Kunden behöver skicka sin beställning helst någon dag innan före önskat datum. För telefon leverans gäller kortare tid. Du levererar till dörr på garanterad tid endast till adresser som ligger inom den valda stadsdel eller distrikt. Har man önskemål om leverans utanför ordinarie distrikt eller andra särskilda önskemål om leveranstid kan detta beställas till extra taxa. Du kan också införa sångogram express, om du har möjlighet, en variant som levereras samma dag som beställningen görs, exempelvis inom några timmar. För denna tjänst fakturerar du en extra avgift.

Beställaren har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, med ex. portkod m.m. Framförandet görs av en sångare framför dörren, som sjunger sången utantill och utan eller med instrument. Om beställningen inkluderar choklad eller blommor garanterar du rätt leverans.

Kunder

Så, blommor vissnar och choklad äts upp, en live uppträdande med sång minns man dock alltid. Dina kunder är alla som någon gång velat uppvakta med en sång men inte själv haft möjlighet. De beställer en sång och du levererar den på det sätt de önskar. De kanske vill fira en jubilar, uppvakta på den 10-åriga bröllopsdagen eller glädja sina arbetskamrater på firmafesten? Eller varför inte låta föremålet för sin kärlek få höra en serenad utanför fönstret? Bara fantasin sätter gränserna.

Det som kännetecknar ett sångogram är överraskningsmomentet och det är det som gör det hela så roligt – både för beställaren och den man vill uppvakta.

Förutom sångogram kan du ta på dig även traditionella sånguppdrag såsom uppträdanden på bröllop, födelsedagar och andra högtider.


Location