Print

Uthyrning av barnmöbler till resande barnfamiljer


100 000 kr - 200 000 kr
target

Details

Kan du ordna bra utrustning som uppfyller säkerhetskrav kan du uppfylla behoven hos dessa resenärer. Om du samtidigt bor på en plats som är populär turist och besöksdestination, är det en bra affärsmöjlighet att starta uthyrning av barnmöbler.

Varför hyra?

Om familjer vill använda rätt spjälsängar, barnvagnar, lekhagar och andra tillbehör på resor, måste de få bärbara modeller som passar att ta med på flygplan. Alternativt måste de vänta i långa rader vid varje attraktion eller temapark för en dyr hyra enhet. Endast fåtal av alla hotell och vandrarhem hyr extra barnmöbler, och ännu färre av dem garanterar att produkterna uppfyller gällande säkerhetsstandarder. Småbarn föräldrar letar ofta efter kvalitet och rena barnmöbler. Att föra bärbara modeller av dessa saker kan vara jobbigt för de flesta resenärer, men nu har de ett val - att hyra ut barnmöbler från ditt företag. Det skulle vara perfekt att ha din verksamhet i närheten av hotellen och temaparker, där de resande familjer vanligen gör besök.

Hur funkar det?

Ditt företag kan erbjuda korttidshyra av högkvalitets barnmöbler till familjer som vistas i hotell, värdshus, vandrarhem och lägenheter. Bland de barnmöbler som du kan erbjuda är lekhagar, barnvagnar, ordentliga spjälsängar etc. Som en tredje part upprätthåller du ett samarbete med lokala hotell och liknande ställen och arbetar direkt med gästerna, och sedan levererar allt de behöver för att göra sin resa säker, bekväm och rolig.

Du bör se till att du ordnar med de lokala turistlägenheter, värdshus och hotell så att resenärerna kommer att hänvisas till dig när de är i behov av praktiska och funktionella barnmöbler. Produkterna måste vara säkra, populära varumärken, attraktiva, funktionella och lättskötta. Tjänsten ska också vara lätt att beställa, kunden kan använda telefon och hemsidan, och leveranser ska ske direkt slutdestinationen, i god tid före kundens ankomst.

Du kan också starta och driva din uthyrningsverksamhet hemifrån, men du måste se till att du skapar en webbplats så att resenärerna vet att en sådan verksamhet finns i närheten av valda destination. Beställningar kan göras via telefon eller på nätet. Skapa en företagswebbplats är inte svårt och du kan göra det på egen hand eller så kan du också söka hjälp från proffs. Du måste se till att webbplatsen är helt optimerad och innehållet relaterad till din verksamhet.

Skriva ner en affärsplan som kommer att fungera som din guide när du väljer plats för ditt företag, när du väljer leverantör och när du marknadsför ditt företag till potentiella kunder.

Viktiga säljargument

Att resa med barn är svårt nog. Men när du lägger en bebis till i mixen, kan en annars trevlig reseupplevelse snabbt bli en resa som är både besvärlig och krånglig. Som en barnmöbelleverantör, måste ditt primära försäljningsargument vara bekvämlighet, produkter med bra kvalité, enkel bokning och snabb och säker leverans.

Förpackning (eller kombinationserbjudanden) är också en viktig punkt för hyresgäster. I många fall föräldrar behöver tillgång till kompletta kit för spädbarn eller småbarn. Genom att gruppera flera hyr produkter och erbjuda uthyrningsmöjligheter både dagligen och veckovis du kan skapa alternativ för dina kunder, ge dem möjlighet att utnyttja rabatten via bekväma leasingspaket.

Tänk på!

Barnmöbler uthyrning har sina risker. Trasiga möbler eller möbler med osynliga fel kan leda till skador, som i sin tur kan leda till stämningar. För att skydda barnen och dig själv, erbjud bara produkter från ledande tillverkare och inkludera regelbundna säkerhetsinspektioner. Varje produkt som bedöms defekta behöver repareras eller bytas ut innan den hyrs ut till nästa kund.


Location