Till läsaren

Hej blivande företagare!

Tack för ditt intresse för vår hemsida om affärsidéer! Det finns definitivt fantastiska affärsidéer för var och en av oss!

De lurar i ditt garage, i källaren, i köket och i ditt barns rum. Du hittar dem i sociala medier du deltar i, på internet, i ditt grannes hus och på jobbet. De gömmer sig i de irritationsmoment du handskas med dagligen och de glada stunderna i ditt liv. 

Du behöver inte vara ett geni eller företagsproffs för att upptäcka dessa idéer och se potential. Identifiera affärsmöjligheter är ofta så enkelt som att identifiera problem många människor delar och hitta ett sätt att lösa dem.

Alla vi är unika

Vad är du duktig på? Tycker folk om ditt hantverk? Oavsett om du är en hejare på att skapa ikebana eller programmera appar, det finns alltid sätt att förvandla din hobby till ett företag. Du kanske vill licensiera dina objekt till andra tillverkare, sälja dem via webben, på loppmarknader eller öppna en egen butik som säljer varor till andra med liknande intressen?

Gör vad du älskar att göra!

Hemligheten med att kunna tjäna pengar på affärsidéerna är att du är bra på det du gör och att du har något att erbjuda som saknas och behövs.
Börja med att fråga dig själv: Vilka behov finns där du bor? Vilka problem behöver lösas? Vilka produkter och tjänster efterfrågas? Genom att hålla ögonen öppna kan du upptäcka massor av möjligheter runt omkring dig. Det gäller att kombinera dina egna behov med andras behov.

Hitta din passion, förvandla den till business!

Oavsett vad du vill göra så jag hoppas du kan använda vår idébank som en start inspiration som kan hjälpa dig sätta fart på dina egna tankar tills du har skapat din alldeles egen affärsidé. Den viktigaste personen i din blivande verksamhet är faktiskt du själv. Din egen vilja att ta tag i saker samt andra personliga egenskaper är ofta avgörande för framgång.
Vi har gjort vårt bästa för att du både ska hitta och lyckas med din affärsidé. I kombination med din entusiasm och skaparglädje kan resultatet bli fantastiskt.

Dragan Sako

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg