Starta ett företag kan vara både spännande och utmanande. Här hittar du användbara tips & guider kring starta eget.

Bästa online affärsidéer att börja med nu

Det stämmer att det är lättare att bli framgångsrik via nätet än att öppna upp ett kontor. Online världen har givit oss friheten att vara kreativa med hög hastighet. Det har också givit oss möjligheten att nå ut till världen. Nätet har hjälpt små företag att växa successivt. Med hjälp av sociala medier och marknadsföringsverktyg kan nästan vem som helst nå framgång online med rätt affärsidéer.

Läs mer

Samla dina lån och spara pengar

Är du en av dem som har samlat på dig många smålån som dessvärre kostar mycket i ränta varje månad? Kanske var du tvungen att köpa en ny kyl för den gamla gick sönder och det var den enda utvägen för att snabbt lösa problemet. Nu finns det dock möjlighet att lösa problemet mer långsiktigt. Klicka här för att läsa mer om hur du samlar dina lån.

Läs mer

Saker att tänka på när man investerar i kryptovalutor

Det är ingen överdrift att påstå att kryptovalutor har blivit populärare än någonsin tidigare. Det pågår en hetlevrad debatt om hur framtiden för detta pengaalternativ slutligen kommer se ut. Myndigheter kämpar för sin sak, medan privatpersoner försöker värna om sina rättigheter och sin integritet.
Kryptovalutor har ju blivit just det – lite av ett integritetsrelaterat ämne, där folk vill ha mer direkt kontroll över sina pengar. 

Läs mer

Starta en utomhuskurs för nybörjare

Allt fler svenskar börjar ge sig ut i Sveriges skog och mark istället för att resa utomlands, vilket har lett till att många har fått upp ögonen för olika utomhusaktiviteter. Om du har kunskaper om friluftsliv kan du hålla i en utomhuskurs för nybörjare som vill lära sig något praktiskt. Att arrangera guidade vandringar är också en intressant affärsidé. 

Läs mer

8 sätt för småföretagare att ha en avkopplande semester

Entreprenörer arbetar vanligtvis inte 9-5. Du jobbar sannolikt så många timmar du kan och tar dig inte tid att koppla av och njuta av de vackra sommarmånaderna. Med detta i åtanke bjuder vi på några enkla tips som hjälper entreprenörer att slappna av lite mer i sommar. 

Läs mer

4 bästa betalmetoderna till din e-handel

Allt fler handlar på nätet. Inte minst pandemin har drivit på köpmetoden och gjort att många kunder upptäckt bekvämligheten med e-handel. Som företagare har du en mängd olika betalmetoder som du kan erbjuda om du har bestämt dig för att öppna en näthandel. Frågan är vilka sätt som kunderna föredrar? Här får du reda på de vanligaste och mest populära sätten att betala för tjänster och produkter på nätet. 

Läs mer

Jobba som frilansare inom gig-ekonomin

Att jobba som frilansare blir mer och mer intressant eftersom vi är på väg in i en ny ekonomi - gig-ekonomin. Traditionella heltidsjobb ersätts av korta anställningar, kontraktsjobb och alla möjliga former av frilansuppdrag. Framför allt - man har många olika inkomstkällor samtidigt. 

Läs mer

Att tänka på när du ska finansiera din affärsidé

Vi är många som är på jakt efter den perfekta affärsidén. Kanske funderar du på att sälja kläder online, eller på att sälja en tjänst av något slag. Kanske har du redan hittat en briljant affärsidé? Oavsett hur din affärsidé ser ut finns det oftast en faktor de alla har gemensamt – de kräver ett startkapital. 

Läs mer

Några fler tips på hur man tjänar pengar hemifrån

Idag blir det allt vanligare att människor söker jobb som man kan jobba på distans, framför allt hemifrån. Många arbetsplatser tillämpar distansarbete, dock inte på heltid och därför söker sig många vidare. Den digitala världen växer markant och man hittar fler och fler lösningar till distansarbeten och allt fler människor söker arbeten som kan utföras hemifrån. 

Läs mer

Fler artiklar...

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image