Framgång är ingen slump. Oavsett vad du ska sälja så krävs det en aktiv marknadsföring från din sida. Här får du smarta tips för att lyckas med din marknadsföring.

Artikel 1; Fokus på Användaren

Det är en artikelserie i tre delar som ska vara till stöd för företagare med bra idéer att göra sina idéer bättre, mer användarvänliga och mer hållbara. Tanken är att guida er med utmärkta idéer att göra utmärkta produkter och tjänster. I den här artikeln tar Jenny Tolf från Userminds AB upp vikten av att tänka på användarvänligheten i utvecklingen. 

Läs mer

Så skapar du en företagssida på Facebook

Genom att skapa en företagssida på Facebook gör företaget sig tillgänglig där målgruppen är aktiv och vem som helst på Facebook kan skapa en företagssida. Det är gratis och man måste inte vara en utbildad webbdesigner, men det är skillnad på att skapa en Facebooksida och en bra Facebook sida. Det finns några enkla steg att följa för att skapa en bra Facebooksida. 

Läs mer

28 smarta e-handelstips inför julen - del 3

Hur kan du tjäna pengar på e-handel och vilka metoder används för att tjäna pengar på nätet? Det är lika bra att sätta sig in i marknaden nu för utvecklingen går väldigt fort och du måste hänga med för att tjäna pengar. Här kan du läsa vår artikel om e-handel - del 3 - och ta del av olika tips och trix som gör att du blir en ännu bättre e-handlare.

Läs mer

28 smarta e-handelstips inför julen - del 2

Onlineshopping har skjutit i höjd och kommer att vara överhört viktigt för juli 2020. Människor har upptäckt nya sätt att hantera online, och många älskar det. Onlineshoppingtrenden som startade i början av året kommer att fortsätta till julsäsongen. Människor handlar online på nya sätt och letar efter och är villiga att handla på mindre återförsäljarwebbplatser som de inte tidigare har besökt. Det innebär så klart möjligheter för småföretagare. Här kommer vår andra artikel med fler smarta tips för e-handlare. 

Läs mer

28 smarta e-handelstips inför julen - del 1

Utbrottet av COVID-19 påverkar inte inköpen inför julhelgerna. Men det finns en stor skillnad: man tänker i högre grad göra sina inköp online. Med människor som stannar hemma mer än någonsin har den snabba övergången till online-shopping inte överraskat.

Vem måste tänka på jul innan någon annan? Onlinehandlare som du! Och med goda skäl: som en av världens största shoppingsäsonger kräver julen förberedelse. Det är därför vi har skrivit den här artikeln, den ultimata julguiden för online butiker! 

Läs mer

Hur bygger man varumärken?

I dagens konkurrenssamhälle är det viktigt att företagen bygger en identitet och att de kan särskilja sig gentemot konkurrenter. Det är där varumärken får sin betydelse och roll. Det är
även viktigt för konsumenterna att kunna skapa sig en egen identitet genom att välja företagens olika produkter. Varumärken kostar mycket pengar och tar lång tid att bygga upp, så det är viktigt att företagen förvaltar det på rätt sätt. Vad kännetecknar då ett starkt varumärke och hur bygger man upp ett sådant?

Läs mer

Så får du ditt företag att växa

Om du har kommit igång med ditt företag så finns det flera anledningar till att din verksamhet bör växa. Du kommer med stor sannolikhet själv känna att det är roligare att jobba med en verksamhet som expanderar och utvecklas än ett företag som stagnerar.

Läs mer

10 anledningar till att använda sociala medier

Inget marknadsföringsverktyg eller teknik spelar en större roll för att påverka ditt varumärkesperspektiv än sociala medier. Att regelbundet interagera med anhängare, kunder och tankespridare kan lyfta din profil, förbättra din offentliga bild och ge ditt varumärke den försäljning det förtjänar.

Läs mer

Hemligheten med att lyckas med e-handel

E-handel fortsatte att växa och motsvarar ca 10 procent av den totala detaljhandeln i Sverige. Trots den här tillväxten och den enorma möjligheten som den representerar för e-handel entreprenörer, gör många kostsamma misstag som hindrar dem från att bygga ett lönsamt företag. Framgång av din butik är beroende av mycket mer än att ha en kvalitetsprodukt och en snygg webbplats.

Läs mer

Varför använda sociala medier?

Eftersom traditionella metoder för marknadsföring till kunder som reklam eller direktreklam blir mindre och mindre effektiva, vänder företagen sig till sociala medier för att hitta och kommunicera med konsumenterna och de människor som påverkar dem. Genom de sociala medierna kan vi dela med oss av våra åsikter, erfarenheter och upplevelser närsomhelst och vart som helst.

Läs mer

Fler artiklar...

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se