Stick ut i det digitala flödet - läs en kurs på distans

En copywriter är en skribent som utformar budskap, ofta inom marknadsföring, i olika kanaler och för olika format. Att skriva texter som tilltalar kan vara en utmaning ibland. I olika kanaler skriver man på olika sätt och det gäller att ha koll på vad som passar bäst i vilken kanal. Det kan vara en god investering att till exempel gå en kurs om du arbetar mycket med texter och marknadsföring. 

En bra copywriter är språkligt duktig. Men man behöver även också förstå sig på marknadsföring. Både syftet och strategin behöver rikta innehållet. I många fall handlar det om att utformningen, allt från brödtext och rubriker, ska vara perfekt, samtidigt som materialet är säljande och även byggande för varumärket. En copywriter som gör det lilla extra skapar texter som märks. Dessa texter är också många gånger de texter som övertygar kunder och säljer produkter.

Du kanske vill sadla om helt och inrikta dig på något helt annat. Då kan det vara bra att läsa på lite hur marknaden ser ut för exempelvis en copywriter

Jobbar du mycket med texter och marknadsföring och känner att du vill öka din kunskapsbank inom området kan det vara en perfekt lösning att läsa en kurs i copywriting. Som copywriter blir du aldrig fullärd och ”klar”, men en kurs ger dig en ordentlig hjälp på traven. Kursen som sker på distans berör alla de huvudsakliga områden du behöver ha koll på i rollen som copywriter och ger dig en stadig grund att stå på och bygga vidare från. Med
hjälp av praktiska tips och övningar kommer du lära dig att skriva och tänka kreativt, skapa mer och mer effektiva texter, bättre nå din målgrupp och väcka känslor längs med vägen.

När du ändå är inne i de digitala tankarna kanske även en kurs i digital marknadsföring intressera. Det är inte så abstrakt som det låter utan ger dig fördjupad kunskap inom digital marknadsföring och en inblick i framtidens marknadsföring. Du lär dig om marknadsföring som sker genom digitala plattformar, oavsett om det är på Google, i sociala medier, din hemsida eller genom e-post.

Hos Nordic Tech Institute lär du dig digital marknadsföring med industriledande experter som hjälp. Upplägget är både praktiskt och teoretiskt och det spelar ingen roll var du befinner dig då kurserna är helt på distans. Nordic Tech Institute är marknadsledande inom kurser i digital marknadsföring och försäljning på distans. Bland kursdeltagarna finns både privatpersoner, egenföretagare, anställda på storbolag och allt där emellan. Så oavsett om du vill ta företaget till nästa digitala nivå eller planerar att byta karriär finns en kurs för dig.

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg