Mariapark El – Helsingborgs främsta elfirma

Mariapark El är en elfirma som grundades år 2011 i Helsingborg och som idag är verksamma i nordvästra Skåne med omnejd. Firman har totalt 16 certifierade elektriker med lång erfarenhet från yrket. 

Som en heltäckande elfirma är inget jobb för stort eller för litet för Mariapark El och idag arbetar de aktivt med alla sorters elinstallationer i privata bostäder samt företagsfastigheter. Firman erbjuder dessutom fasta priser på nästan alla sina tjänster så att du som kund alltid vet vad du kan förvänta dig redan innan elektrikerna är på plats.

Specialkompetens för särskilda jobb

Som sagt är Mariapark El en heltäckande elfirma vilket innebär att de hjälper sina kunder med allt som berör deras elektricitet. Däremot har man även valt att fokusera på utvalda tjänster och sett till att anställa elektriker med specialkompetens för dessa tjänsterna.

  • Laddbox till elbilar – om du har köpt en elbil så vill du säkert också ha möjligheten att ladda bilen i anslutning till din bostad. Mariapark El hjälper dig gärna beställa och installera en laddbox som uppfyller dina krav.
  • Elcentraler – behöver du byta ut eller laga en elcentral kan du vända dig till denna firma, oavsett om du har en 1-fas, 2-fas eller 3-fas elcentral.
  • Nätverksinstallation – är det dags att dra in fiber i fastigheten måste du anlita en behörig elektriker med rätt kompetens – något Mariapark El kan bistå dig med.

Begär en kostnadsfri offert idag

Det lättaste sättet att boka en elektriker är att besöka Mariapark Els hemsida och skicka in en förfrågan. Därefter kommer firman återkoppla till dig med ett kostnadsfritt offertförslag samt svar på alla frågor du kan tänkas behöva. Väljer du att acceptera offerten kommer en elektriker snart ut och hjälper dig!

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg