Sunbird Webbyrå: Integrera emotionell webbdesign

Emotionell webbdesign kan öka din hemsidas försäljning drastiskt. Folk handlar inte för att de behöver det - utan på grund av att de känner att de behöver det. Vi är mycket mindre rationella än vad vi tror.

Genomtänkt webbdesign från en erfaren webbyrå kan alltså skapa en användarupplevelse med positiva känslor. I stora drag innebär det att man framkallar känslor hos användaren som får dem att känna att de vill köpa. Människor är mycket mer benägna att göra ett köp som är baserat på känslor snarare än nyttoanalys.

Sunbird Webbyrå jobbar med emotionell webbdesign för att maximera försäljningen. Nyckeln till att skapa en optimerad hemsida är via känslor. Folk tar snabba beslut online och koncetrationsförmådan är lägre än någonsin. Rätt känsla i designen blir därför nödvändigt för att skapa en lyckad hemsida som säljer bra. 

Konkurrensen bland företags hemsidor har ökat. Det räcker inte längre att bara synas. Konsumenter jämför - är du inte bäst kommer du att förlora affärer. Kombinerar du känslor såsom säkerhet och enkelhet med en känsla av att agera nu kommer du långt.

I nästa artikelserie kommer Sunbird webbyrå ge sina bästa tips för att öka en hemsidas försäljning.

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image