Molnbaserat smidigt projekthanteringssystem

Nuförtiden handlar projektledning om att använda rätt verktyg och tekniker. Att företag använder smidiga projektverktyg kan hjälpa dem att hantera sina projekt enkelt, tids- och kostnadseffektivt. 

Rätt verktyg och tekniker

Det har visats i många undersökningar att användning av rätt verktyg och tekniker för projektledning kan öka företags totala prestanda, produktivitet och glädje nivåer på jobbet. I den här artikel tar vi upp MyGizmos projekthanteringssystem och tekniker som gör företags projektledning mycket enklare än tidigare. MyGizmo är ett mångsidigt molnbaserat verktyg för projektledning där man får alla funktioner samlade på en plats i en app. Med kraftfulla funktioner för att eliminera behovet av fler verktyg för att driva och hantera företags projekt.

Ger företag bättre förutsättningar för framtiden

Projektplaneringsverktyg som ger bättre förutsättningar för framtiden. Ni kan dokumentera era projekt direkt i appen som ger dig tillgång till daglig sammanställning av samtliga resurser. MyGizmos molnbaserade projektverktyg ger en komplett översikt för alla era arbeten i realtid med korrekt uppgifter för respektive projekt. Registrera enkelt arbeten i MyGizmo projekthanteringssystem som ger en omfattande uppfattning av alla viktiga detaljer.

Fördelar med projektplaneringsverktyg

En stor fördel med att använda ett molnbaserat projektplaneringsverktyg är att ni får allt under ett tak. Det hjälper er att hålla koll på era projekt och schema och därmed att hantera tiden bättre. Det ger alla tilldelade tillgång till filer, konversationer och information för alla projekt som skapar en bättre överblick. Det ger er även personal enkelt lägga till nya kunder och projekt direkt i appen i realtid som underlättar planering av verksamhetens projekt.

Funktioner att lyfta fram:

Tidrapporteringssystem - Enkel och smidig tidrapportering som kan göras direkt i appen. Rapportera in era timmar direkt i mobilen, surfplattan eller datorn med enkelt tidrapporteringssystem. Timmar sorteras på rätt kund och projekt för fakturaunderlag.

Projektplaneringsverktyg - Bidrar till en god status överblick av er projekthantering i realtid. Underlättar planering av verksamheten med användarvänlig applikation. Möjligt att följa upp respektive projekt individuellt.

För enklare arbetsflöde

MyGizmo är ett väldigt smidigt projektverktyg för företag som vill ha ett enklare arbetsflöde och tidseffektivt verktyg eftersom det hjälper företag att skapa, granska, leverera, planera och organisera. Med sina omfattande funktioner är det ett mycket anpassningsbart verktyg för projekt och verksamhetsplanering.

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg