Deklaration och redovisning enkelt, smart och på dina villkor

För många entreprenörer och småföretagare är bokföringen ett nödvändigt ont som bara måste göras. Man tvingas lägga den kreativa tanken med företagets utveckling på hyllan en stund för att sätta sig in i redovisning, deklaration och lönehantering. 

Oavsett om du har god kunskap i hur allt ska göras eller är helt ny så märker du snart att bokföring innebär mer än att bara redovisa rätt och deklarera till Skatteverket. Istället för att företagare ska lägga tid och energi på att försöka sköta företagets ekonomi rätt finns det i dag en byrå som hjälper till med deklaration och redovisning.

Varje företag är unikt men vissa saker är gemensamma för de flesta bolag, det är den kunskapen som ger styrkan i att hjälpa företag med deklaration, redovisning och lönehantering. En entreprenör har en vision för sitt företag och gör det som den personen är bäst på, driva och utveckla företaget.

Att lägga bokföring, löneadministration, och redovisning hos auktoriserade redovisningskonsulter gör att man som entreprenör och småföretagare slipper en huvudvärk och kan fortsätta att fokusera på din vision och affärsidé. Med hjälp av smart teknik, kompetenta konsulter och schyssta villkor ordnas ett passande system utifrån de förutsättningarna som behövs på just det företaget.

mr bild 1

De flesta företagare vet att det snabbt kan bli krångligt att hålla ordning på alla regler kring semester, föräldraledighet, och flextider. Ska man dessutom ta reda på vad som gäller med kollektivavtal, nya myndighetskrav och tidrapporter så är det lätt att bli osäker på vad som är rätt. Misstag i löneberäkning ger inte bara administrativa problem, utan skapar också missnöje bland anställda på företaget och man måste återigen lägga den kreativa företagsandan på hyllan för att reda ut problem och missförstånd.

Löneadministrationen är en viktig grund hos alla bolag, både anställda och bolaget ska vara trygga och nöjda. Genom att anlita ett företag som har en tjänst där man får en ansvarig lönekonsult som har full kontroll på lönerna i företaget ökar tryggheten och både anställda och företaget kan vara säkra på att konsulten har full kontroll på lönerutiner och processer i företaget. 

Du driver ditt företag som du önskar, och ett passande system utifrån dina förutsättningar ordnas. Beroende på bolagets storlek finns det även möjlighet att få hjälp med både posthantering och hanteringen av företagets betalningar av leverantörsfakturor. Så att du kan fokusera på det som du gör bäst, driva ditt företag enkelt och utan krångel.

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image