Samla dina lån och spara pengar

Är du en av dem som har samlat på dig många smålån som dessvärre kostar mycket i ränta varje månad? Kanske var du tvungen att köpa en ny kyl för den gamla gick sönder och det var den enda utvägen för att snabbt lösa problemet. Nu finns det dock möjlighet att lösa problemet mer långsiktigt. Klicka här för att läsa mer om hur du samlar dina lån.

De flesta av oss har ett intresse för ekonomi, men det är olika stort. Man får in sin lön och betalar sina räkningar. Man köper både nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Det har vi alla mer eller mindre gemensamt. Men det kan vara så att man tar sig vatten över huvudet och handlar lite för mycket på kredit men det kan också vara så att man helt enkelt hamnar i situationer där man tvingas ta smålån till väldigt höga räntor. Detta kan vara startskottet på en lång och ganska jobbig process om man inte kan betala i tid. Det blir påminnelseavgifter, inkassoföretag kopplas in och tillslut, om det vill sig illa, hamnar ärendet hos kronofogden. Vill du förenkla din bankvardag genom att samla alla dina lån och krediter hos en bank? Ansök om ett samlingslån - du har möjlighet att både få en bättre ränta och pengar över till annat.

Tre anledningar till att samla dina lån

  • Sänk räntan och månadskostnaden. När du samlar dina lån och krediter hos en och samma bank erbjuds du ofta en lägre ränta än vad snitträntan blir vid flera smålån hos olika banker och kreditgivare.
  • Förbättra kreditvärdigheten. Istället för att göra ansökningar hos flera olika banker och kreditgivare kan du samla alla lån på ett ställe. Färre förfrågningar påverkar din kreditvärdighet positivt.
  • Få bättre kontroll. Genom att samla alla dina lån på ett ställe slipper du hålla reda på olika räntor, avgifter och fakturor. Du minskar onödigt krångel och får bättre kontroll på din ekonomi.

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. De erbjuder privatlån utan säkerhet och gör dina bankärenden till en smidigare bit i livspusslet. Du erbjuds enkla banktjänster kombinerat med riktigt bra personlig service. Allt för att du ska få en så bra överblick och kontroll på din privatekonomi som möjligt. De jobbar hela tiden för att din bankvardag ska bli både enklare och mer inspirerande. Det är dina pengar det handlar om och det är lika viktigt för dig som för dem. Passa därför på att se över dina lån och krediter redan i dag för att ha trygghet framöver och full kontroll på dina bankärenden, och får tid och pengar över till annat.

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image