JC Flytt & Städ – En flyttfirma för privatpersoner och företag

Att anlita en flyttfirma är något vi (och de allra flesta) rekommenderar att man gör. För ett överkomligt pris kan man se till att hela flytten genomförs snabbt och effektivt, utan att man själv – eller ens nära och kära – behöver lyfta möbler och tunga flyttlådor. En annan fördel är att flytt och flyttstädning numera inkluderas av RUT-avdraget. 

En av de allra bästa flyttfirmorna i södra Sverige heter JC Flytt och Städ och de har satt standard för heltäckande flyttbolag i hela regionen.

En professionell flyttfirma i hela Skåne

JC Flytt & Städ är en fullständig flyttfirma vilket innebär att de kan hjälpa dig med hela flyttprocessen från början till slut, alternativt bara de etapper som du behöver hjälp med. Med andra ord kan du anlita företaget till allt från packning och själva flytten till flyttstädning, montering av möbler och även återvinning av allt skräp som blir kvar efter flytten.

Verksamheten har sitt säte i Helsingborg men är aktiva över hela Skåne med omnejd. Och på ganska kort tid har man lyckats etablera sig som en ledande flyttfirma i Malmö, Lund, Helsingborg och Halmstad.

Boka flyttfirma idag

Behöver du anlita en firma till en kommande flytt kan du kontakta JC Flytt & Städ. Via deras hemsida kan du begära en kostnadsfri offert. Tänk bara på att boka flytten i tid för att se till att du kan få hjälp under de datum du behöver.

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image 

BANNER