Affärer genom kändisskap och bilar

Källa: Unsplash

Att skapa sina egna företag eller göra verklighet av sina drömmar genom att göra verklighet av en affärsidé är det många som nog tänker på idag. I en värld där automatiseringen blir mer och mer talande vill vi också vara en del av denna automatisering genom att jobba mer hemifrån, slippa jobba 40 timmar i veckan och så vidare. 

Affärsidéer genom kändisskap

En affärsidé kan ju vara ett kanske använda en vän eller ett syskon som liknar en världskändis för att tjäna både pengar och kändisskap. I boken “Bror till salu” har Zoe en bror som ser väldigt mycket ut som Justin Bieber. Något som såklart är för bra för att vara sant. Och för bra för att inte utnyttja. Hon startar därför ett konto på sociala medier som innehåller namnet Bieber. Här lever “Justin” ett förhållandevis vanligt kändisliv där han kramar gosedjur, äter glass och liknande och fansen är helt galna över detta. Hon börjar därför sälja broderns kläder och annat för ofantliga summor och med detta kommer vissa problem. Även om detta är fiktion är detta något vi ser mer och mer på internet. En känd kille från mellanöstern ser precis ut som fotbollsspelaren Lionel Messi och han blir ständigt stoppad på gatan. Det kan ibland löna sig att se ut som någon annan.

Valtteri Bottas AMG GT

En annan helt annorlunda affär är den mellan Valtteri Bottas och Mercedes. Det faktum att han har sin gamla Mercedes AMG GT ute på annons är inte bara väldigt kul utan det sätter även igång en del rykten kring hans framtid inom Formel 1-stallet. Han har även valt att lägga ut sin fina sportbil på en hemlig förmedling vilket också höjer värdet av själva bilen. Han lovar även själv att han ska leverera bilen själv och även bjuda på en gokart resa runt hans egen bana i Lahti. I ett Youtube klipp berättar han att denna bil har betytt väldigt mycket för honom och att han kommer att gå igenom serviceboken och manualen med den nya ägaren själv. Bottas är väldigt mån om att hans gamla bebis kommer i rätt händer från första början.

Kombinera affärer med bilar

Affärsidéer och bilar är alltid en bra kombination. Formel 1 är den motorsporten som kanske är den största, om inte i världen så i alla fall i Europa. Du kan alltid följa din favorit motorsport men också lägga dina bets online och där är bet365 något du verkligen kan kolla in. Här kan du följa Valtteri Bottas och hans lagkamrater och antagonister. Valtteri Bottas är verkligen en förare som har satt sina spår inom bilsporten. Säljandet av hans bil är också kanske ett sätt för honom att kunna göra sina egna nya investeringar och göra sina egna affärsidéer till verklighet. Att Valtteri Bottas vinner hela mästerskapet har ett odds på 101,00.

gabor papp 9PBJr66VJwU unsplash

Källa: Unsplash

Bilsport och affärer går mycket ihop då det finns mycket pengar inom motorsport. Att se ut som någon kändis kan göra mycket för dig att tjäna pengar även om hårt arbete alltid är bättre. Något vi kan se på både Justin Bieber och Valtteri Bottas. Hoppas att en värdig “vinnare” får sätta klorna i Bottas gamla Mercedes AMG GT. 

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image