Plocka fram Boken Inom Dig!

Om du har kommit på en affärsidé, då har du möjligheten att skriva en bok. När du förverkligar din affärsidé och skapar en produkt eller tjänst, så bör du också kunna publicera en bok. Håller du med mig? För mig tog det "bara" fem år att realisera min första idé om en bok, till att planera en hel bokserie om åtta (8) korta böcker om te. Min bokdröm har blivit viktigare för mig under årens lopp, men det har inte varit någon brådska eller panik att publicera första boken. Jag har kommit på att författarskapet är en långsiktig verksamhet för min del och det är en ny fas i min karriär.

Kan du se liknande tankegångar i min bloggpost, Time for a Breakthrough Novelty, och affärsidén, Kokboksförfattaren, av Dragan Sako?

Vad för typ av bok har du inom dig?

fotolia bild 2

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg