Webbyrå

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Redan idag finns en mängd företag ute på internet. Nätet har blivit ett effektivt medium för många typer av företag. En hemsida som marknadsföringskanal gör det möjligt att pröva sin affärsidé utan att behöva hyra dyra lokaler eller köpa stora varulager. Internet har blivit ett verktyg som hjälper företag att bli effektivare, sänka kostnaderna och hitta nya kunder.

Details

Tendenser

Vissa företagare använder sig av webbverktyg och skapar själva sina hemsidor. De flesta av dem har för höga förväntningar från början och tror att order börjar rasa in direkt bara de finns ute på nätet. Det är fel. Avancerad teknik i kombination med bristande kompetens ger alltför ofta dåligt resultat. Faktum är att det behövs kunskap och kreativitet för att utnyttja nätets möjligheter och få ett professionellt utseende på sin hemsida. Och det har inte alla. Allt fler företagare inser att det är värt att betala lite extra för att få sin webbplats snygg, förtroendeingivande och synlig. Lämna jobbet till ett proffs är naturligt steg för de som inte har kompetens eller resurser inom företaget för att producera webbsidor. De söker sig till en webbyrå för att få hjälp att utforma deras webbplats.

Marknaden

En egen hemsida är som sagt både ett billigt och enkelt sätt för ett företag att nå ut med sitt budskap. Idag pratar alla om Internet men i verkligheten är fortfarande många av företag utan en egen hemsida -det finns alltså fortfarande en stor marknad. Dina kunder är inte bara de nystartade företagen som vill synas på nätet utan också affärer och butiker som vill börja sälja via Internet. Allt fler konsumenter upptäcker hur bekvämt och enkelt är det att handla på Internet. Den växande näthandeln skapar större behöv av etablering på nätet bland detaljhandlare, vilket innebär mer jobb för webbyråerna.

Kompetenskrav

För att producera hemsidor till företag och myndigheter bör du vara kunnig inom programmering, grafik och design. Om du inte har ett stort intresse för den nya tekniken och inte behärskar elementära kunskaper i typografi och grafisk design är denna idé kanske inte för dig. Försök då istället hitta något som passar dig bättre. Kostnader för att skapa webbsidor beror på vilken kvalité man vill ha och hur mycket information man vill ha på sina webbsidor. Innehållet bestämmer du tillsammans med dina kunder. Det kan vara information om företag och produkter, kataloger med bilder, beställningsvillkor, stickprov eller vanlig annonsering.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se 

 midnight logo       image     svenska casinon hos spelpressen

        logo 1