Hemsida för att hitta träningspartner

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Att ha en träningspartner kan ibland ses som lyx då det är svårt att hitta någon som delar samma mål och intressen som en själv. Eller att hitta någon som kan träna vid samma tidpunkt som en själv för den delen. Det är ibland lättare att träna om man är två eller fler. Dessutom finns det sporter där man absolut behöver vara minst två för att det ska vara möjligt exempelvis tennis eller basket.

Details

Varför inte starta en hemsida där man kan hitta en träningspartner? På hemsidan kan det även finnas möjlighet att köpa och sälja sin träningsutrustning och hitta gym eller andra idrottsanläggningar i sitt område. Allt helt gratis.

Din webbplats vänder sig till alla sportentusiaster och erbjuder tillgång till ett forum för sportintresserade. Hemsidan ska vara så enkel som möjligt att använda. Din databas av medlemmar kan sprida sig över hela landet och omfatta alla områden, idrottsgrenar och intressen.

Så fungerar det 

Intresserade går in på hemsidan och börjar med att klicka på den sport man önskar i startmenyn. Sedan väljer man den stad man vill utöva sin aktivitet i, klickar på ett passande markerat datum (tillgängliga träningstillfällen är markerade i almanackan) och bokar. Därefter får man bekräftelse via sms och mail innehållande bl.a. bokningsnummer och övrig information angående den bokade aktiviteten. Är man inte medlem och bokar för första gången så fyller man i de uppgifter som behövs.

Medlemmar bör utöver sökmöjligheter som låter dem söka upp människor med samma gemensamma intressen, också ha tillgång till chattrum, kunna göra inlägg i forum samt få sport och träningstips från experter.

Du tjänar pengar genom att ha relaterad reklam på din hemsida. Du får betalt för antalet besökare samt antalet klick du har på dina reklamlänkar.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image