Uthyrning av begagnade sportartiklar

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Sport och motion har blivit stor business och omsättningen växer snabbt. Med hjälp av media skapas nu också snabbt intresse för nya fritidsaktiviteter och för den utrustning som utövarna behöver. Exempel på detta är skateboard, speedminton och snowboard.

Details

För att spela basket eller fotboll behöver man antingen speciell eller dyr utrustning. Men för att spela golf eller utöva sportdykningen måste man betala en hel del om man skall skaffa helt ny utrustning. Marknaden för begagnade sportartiklar växer.

Så fungerar det

Du kan känna pengar genom att hyra begagnad sportutrustning till andra. Det är dem som antingen har inte råd att köpa nya grejer eller dem som behöver utrustning bara tillfälligt, till exempel turister, och därför vill inte köpa nytt.

Många vill prova att spela golf, men golf är en dyr sport. Utrustningen är omfattande och bara startpaket kostar närmare 10000 kronor. Om man vet att man måste betala ofta inte alltför billiga medlemsavgifter blir det ännu dyrare. Ändå vill många prova och åka till någon golfbana.

Kan du få tag i begagnad golfutrustning kan du också hyra ut den till andra. Man vill idag ha en aktiv semester. Det räcker inte längre att åka ner till stranden bara för att sola, bada och dricka Coca Cola. Idag vill man också ha aktiviteter. Kan du hitta en plats där det finns turister, kan du säkert hitta även de sportintresserade som gärna skulle motionera eller utöva sin favoritsport.

I stället för att behöva köpa dyr utrustning, som de ska använda kanske bara några dagar, kan de hyra den från dig. Många barn vill dessutom prova på olika sporter innan de bestämmer sig för vilken som passar dem bäst. För deras föräldrar kan uthyrning av sportutrustning under den perioden bli ett alternativ som sparar massor av pengar.

Börja med att hyra några enstaka sportprylar vid någon strand eller i någon naturpark under sommaren.

Hitta utrustning

Begagnade sportartiklar kan du skaffa på olika sätt. En del kan du köpa via annonser, en del kan du hitta på loppmarknader. Du kan även samarbeta med någon affär som redan säljer begagnade sportprodukter och hyra ut deras grejer.

Måla om gammal utrustning eller fräscha upp på något annat sätt så att den ser bra ut. Köper du en del ny utrustning var försiktig. Det är alltid dyrare att behöva köpa nytt igen efter några veckor än att lägga ut några hundra kronor extra och köpa kvalité som håller.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image