Första hjälpen kit för sällskapsdjur

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

De flesta djurägare är lyckligt lottade i förmågan att helt enkelt få in sina husdjur i sin bil och köra dem till en veterinär när ett husdjur har en hälsofråga, men det är inte alltid fallet. Om du bor i ett vanligt storstadsområde med en 24 timmars öppet djursjukhus, kan det vara ganska plågsam väntan att hitta en veterinär som är öppen och tillgänglig.

Info

Ett väl förberedd husdjur första hjälpen kit kan bli en värdefull hjälp till självhjälp som en ägare kan utnyttja snabbt för att hjälpa till eller ge tillfällig lindring till ett bedrövat djur. Även om inget sällskapsdjur ägare bör någonsin försöka ta på sig rollen av en veterinär, några enkla och grundläggande första hjälp åtgärder och produkter kan åtminstone förhindra att situationen för ett sjuk eller skadad husdjur förvärras tills rätt professionell behandling kan erhållas.

Vad behöver du i din första hjälp kit för djur?

Även om kunder har den perfekta första hjälpen kit för sig själva och sin familj, kan det inte hjälpa om ens katt eller hund blir skadade. För att hjälpa husdjur i en nödsituation, behöver man ett anpassat innehåll. Husdjur behöver sin egen första hjälpen kit. Hundar och katter kan äta något de inte faller och blir sårad, skär sig, blir stucken av en insekt, blir biten av ett annat djur och så vidare. Listan kan göras lång.

Att ha en välsorterad första hjälp kit kan vara den första försvarslinjen i en nödsituation. Börja med ett färdigförpackat sällskapsdjur första hjälp kit och lägg till den, eller börja från början för att göra din egen. Kontakta en veterinär och fråga om vanliga djurskador, fånga åsikter från sällskapsdjur ägare, skaffa kunskap och läs om allt som har med husdjur och olyckor att göra.

I skapandet av ett hem husdjur förbandslåda från början, finns det ett antal produkter som behöver ingå för att täcka så många situationer som möjligt. Sax, pincetter, en pipett, gummihandskar, en rektal termometer och en kam är en bra början. Pappershanddukar, steril gasbinda, bomull bollar, och antibakteriella våtservetter är också nödvändiga för att kunna behandla alla typer av sällskapsdjur sår.

Marknadsföring

En första hjälp kit är ett måste för alla sällskapsdjur ägare och de som planerar att skaffa eller köpa ett husdjur. Alla de bör se till att skaffa första hjälp kit packat och klart i händelse av en nödsituation. De som reser eller tillbringar tid utomhus med sina sällskapsdjur, det är också en bra idé att ha bärbar kit som de kan enkelt bära med sig hela tiden.

Se till att du har en hemsida med information som innehåller första hjälpen råd för husdjur och hur man närmar sig ett sjukt eller skadat sällskapsdjur och utför hjälp.

Du kan också ta fram särskilda sällskapsdjur första hjälpen guider i form av en e-broschyr och låta de finnas tillgängliga för försäljning på nätet.

Lokala veterinär telefonnummer är viktiga att ange. Använd en tjock permanent markör för att skriva veterinären telefonnummer direkt på din första hjälp kit.

Se till att siffrorna är stora och i vanlig syn.


Features

Location:

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg