Online guide över hundvänliga ställen

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Du älskar hundar och tycker att det vore fint att inte diskriminera dem? Samtidigt som du funderar på att starta eget företag? Att starta en online guide över hundvänliga ställen kan vara lösning på problemet.

Info

Bakgrund

Det är svårt att hitta platser som tillåter hundar, speciellt en stor hund. Många gånger kan det ta timmar för att planera en trevlig helg eller längre semester i fall man vill ta med sin djurvän.När det gäller hundvänliga affärer verkar det som att man behöver resa till våra stora städer för att hitta de flesta exemplen. En del varuhus och gallerior tar emot hundar men långt ifrån alla. Inte alls tillräckligt många restauranger är hund vänliga. Det finns inte någon lag som säger att hundar inte får vistas på kaféer. Tidigare var det tom förbjudet att ta med hunden när man skulle ut och äta. Men idag finns ingen lag som säger att det inte är tillåtet. Det är upp till restaurangägaren själv att bestämma om hunden får följa med eller inte.

Vad gör du?

Verkar som ingen har hunnit göra någon mer fullskalig genomgång eller sökning på hundvänliga affärer, restauranger och platser. Börja med att göra en förteckning över alla de platserna som tillåter hundar och som inte begränsar när det gäller husdjur. Sammanställa en lista av sådana ställen, inte bara för dig själv, utan även för andra hund älskare som gärna umgås och reser med sina bästa vänner. Starta inledningsvis med en guide till trevliga och hundvänliga ställen i din stad eller ditt län där du bor. Hitta sedan andra platser där människor och hundar kan njuta av tillsammans. När de vill resa, handla, fika eller bara gå runt på stan.

Öppna därefter en hemsida med gratis online guide som innehåller listor på hundvänliga hotell, värdshus, restauranger. Erbjud listor på webbplatsen och visa upp djurvänliga logi, djurvänliga attraktioner, utomhus restauranger, parker, stränder och butiker. Med hjälp av din guide kan hundälskare spendera mer tid att gå på platser med sina hundar och mindre tid att undersöka var finns lämpliga ställen.

Dina tjänster är reklamfinansierade och du hittar dina annonsörer bland alla företag som har hundar eller hundägare som målgrupp: Kennelklubbar, Zoo fackhandeln, Djurförsäkringsbolagen, djurveterinärer, djursjukhus och kliniker, djurparkerna, intresseorganisationer och föreningar.

Utveckling

Du fortsätter att lägga till fler och fler ställen där människor och deras bästa vänner kan njuta tillsammans. Uppmuntra hundägare som har hittat ett smultronställe, någon bra restaurang eller strandhäng dit hundar är välkomna att tipsa om det. Detsamma om de har upptäckt att ett ställe som finns på listan inte längre är hundvänligt.


Features

Location:

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg