Leksaker för sällskapsdjur

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Många hund- och andra sällskapsdjurägare tycker att leksaksvalet på de flesta djuraffärer och varuhus saknas i både när det gäller kvalitet som uppfinningsrikedom. Samtidigt som de känner att deras husdjur är en förlängning av deras familj, nästan som ett av deras barn, och de vill ge sina husdjur med leksaker som sällskapsdjur kommer att njuta av och som inte kommer att falla sönder snabbt som de flesta djuraffär objekt gör. De vill också hitta leksaker som kommer att distrahera sina sällskapsdjur från att tugga på husgeråd såsom skor och möbler.

Info

Komma i gång

Djurleksaker och tillbehör är en stor marknad, med tusentals leksaker tillgängliga för hundar, katter, illrar, papegojor och andra husdjur. Allt du behöver är lite entusiasm, hantverk kompetens och en liten budget för att köpa nödvändiga verktyg och material.Konstruktion, tillverkning och grossistförsäljning leksaker för sällskapsdjur kan ofta startas deltid från hemmet på en minimal initial investering. Det finns tusentals olika leksaker för sällskapsdjur på marknaden och detta kan du använda som inspirationskälla i början.

Doften är viktig

Vet du varför de flesta djur föredrar att tugga på deras husägare tillhörigheter istället för skinande nya köpta husdjur leksak? En hund kommer att välja något hembakat över något köpte butiken eftersom lukten av objekten i hemmet är det som tilltalar dem, köpta leksakerna i butiken har inte den här doften av hem som har en sådan talan till ett husdjur. Denna lukt faktor är något du kan lägga till dina leksaker att göra dem populära bland husdjur och ägare och kommer även att hjälpa dig presentera en unik marknadsföring vinkel.

Att lära sig att göra dessa leksaker är inte särskilt komplicerat och du kommer naturligtvis att lägga till de attraktiva dofter på leksakerna när du gör dem.

Marknadsföring

Nyckeln till framgång i denna typ av verksamhet är att hålla en hög kvalitet och möjligheten att få visa leksak framför så många potentiella kunder som möjligt. Kom ihåg att husdjur är som barn att de flesta människor och i allmänhet människor kommer inte att spara på kostnader när det kommer till lycka sina husdjur.

De leksaker kan säljas på grossistnivå till sällskapsdjur återförsäljare, eller direkt till konsumenterna via direkt försäljning, internet och postorder. Du kan börja genom att ge bort dina hemmagjorda leksaker för sällskapsdjur till vänner och familjemedlemmar för att få referenser och feedback.

Skapa en attraktiv broschyr som listar några av dina leksaker och priser och även utbildar sällskapsdjur ägare om nyttan av hemgjorda leksaker vs köpta, d.v.s. kvalitet, lukten faktor, etc. Och se till att belysa hur leksaker kan hjälpa till att lösa husdjur "tugga saker" problemet också.Lämna dina broschyrer på husdjur sjukhus, träffpunkter, kennel klubbar, veterinärer, hunddagis och andra ställen där du kan få exponering.

Hitta hantverk mässor och loppmarknader att ställa ut dina leksaker på. Du kan också skapa en webbplats för att sälja dina leksaker på, detta skulle vara ett sätt att nå en större marknad än bara ditt område.

Säkra leksaker

Det finns många faktorer som bidrar till säkerheten eller risk för en leksak. Många av dessa faktorer är dock helt beroende på sällskapsdjurens storlek, aktivitetsnivå och personliga preferenser. En annan faktor är den miljö där de tillbringar sin tid. Även om du inte kan garantera säkerhet med någon specifik leksak, bör du vara försiktig och följa vissa riktlinjer. Leksaker bör vara anpassade och du ska inte tillverka och sälja ex. bollar och andra leksaker som är för små och lätt kan sväljas eller fastna i hundens mun eller hals. Undvik så mycket det går och ta bort band, snören och andra delar som kan tuggas eller slitas bort.

Fråga din veterinär om råd vilka leksaker är säkra och vilka som inte.


Features

Location:

Våra partners

          framtidsutveckling logo          tipsom.se 

       image               logo_1.jpg