Starta eget hundbageri

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Det verkar som alla har ett husdjur i dessa dagar och husdjur blir mer och mer en del av familjen. Eftersom fler och fler människor försenar föräldraskap, eller beslutar att inte ha barn alls, folk spenderar pengar på sina bortskämda husdjur istället. När människor blir mer hälsomedvetna av sin egen kost, börjar de att granska sina husdjurs kost också.

Eftersom kommersiella hundkex innehåller mer kemikalier och tillsatser än igenkännbara ingredienser, människor använder andra alternativ och är villiga att betala för naturliga produkter.

Details

Bäst av allt, är detta perfekt för människor som vill arbeta i sitt eget hem och tjäna extra pengar! Du kan välja dina egna timmar, bestämma vad du verkligen vill göra- och samtidigt umgås med dina hundar!

Hund bagerier har blivit mer populära och vardagliga, och kan nu hittas i små och stora städer i hela landet. Dessa specialbagerier gör godis, kakor och andra livsmedel som är näringsmässigt lämpliga för hundar.Om du är en hundälskare, njuter av bakning och vill bli företagare, att öppna ett hundbageri kan vara det perfekta företaget för dig.

Se till att området där du vill öppna din hund bageriet kommer att stödja ett sådant företag. Till exempel, om det är en hög- eller medelinkomst område med många ägare till sällskapsdjur, kommer ditt bageri har sannolikt en chans att lyckas. Men om området där du bor inte har många hundar, kanske du ska ompröva placeringen av ditt företag.

Hur gör du?

Forska och utveckla lämpliga recept. Läs hundböcker som innehåller recept, samråda med veterinärer eller fråga erfarna hundtränare om de ingredienser du tänker använda är bra för hundar.

Du kan förvandla ditt kök till ditt bageri eller öppna en egen butik. Köp ingredienser och tillbehör lokalt, du kommer att spara pengar på transportavgifter och ser till att du använder de färskaste råvaror som möjligt i din hundmat. Skapa funktionella, tilltalande förpackning för din hund godis. Till exempel, zip-top eller återförslutnings bara påsar med dekorativa etiketter är ett prisvärt, attraktivt alternativ till att hundägare skulle uppskatta eftersom påsar är enkla att använda, tar inte upp mycket utrymme och hålla behandlar färskt.

Tjäna extra genom att sälja hund- relaterade produkter utöver dina godsaker, såsom hundkläder, koppel, matskålar och hundleksaker. Kolla dina konkurrenter för lämplig prissättning.

Att sälja

Marknadsför ditt hundbageri. Starta en hemsida som också kan fungera som en e-handel skyltfönster, starta en PR-blogg, skicka pressmeddelanden till publikationer för hund och ägare till sällskapsdjur, öppna sociala konton nätverk, sponsra en utställning eller djur välgörenhetsgala eller få publicitet genom att donera dina godsaker till den lokala djurhemmet.

Fråga din lokala veterinär och zooaffär om de kommer att ta dina produkter. Kom bara ihåg att hållbarhetstiden för dina produkter är mycket kortare än kommersiellt gjorts behandlar laddad med konserveringsmedel, så du vill bo lokalt så att du kan ge dem små mängder.

Hitta några unika och olika namn för dina husdjur godsaker. På etiketten måste du ha ingrediensförteckningen, och se till att lägga till ditt namn, adress, telefonnummer. Du vill att folk ska kunna hitta dig i framtiden.

Glöm inte att ge dina prover till dina vänner med husdjur ~ men se till att de tar en meny också!


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se 

 midnight logo       image     svenska casinon hos spelpressen

        logo 1