Hårflätning

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Flätning, processen där man väver ihop tre eller fler delar av håret, har varit en hår styling teknik i mer än 5000 år. Kändisar som Gwen Stefani och Alicia Keys gjort dessa flätade stilar populära och även bidragit till att efterfrågan på personer som kan fläta hår har ökat. Därför kan det vara en bra idé att starta en hårflätnings-salong.

Details

Innan du börjar

Innan du startar ett företag som erbjuder hårflätning måste du hitta en plats att bedriva verksamhet på. Om kommunen inte låter dig bedriva verksamhet från ditt hem så måste du hitta en stol eller ett rum i en salong att hyra. Du måste bestämma vilka typer av flätor du kommer att erbjuda och hur mycket du kommer att ta betalt för var och en av dem. När du gör det fundera samtidigt på vad dina konkurrenter har för priser.

Sedan måste du få en certifiering eller utbildning inom området. Detta kommer att ge ditt företag trovärdighet och hjälpa till att upprätta en mycket större kundkrets i framtiden.

Marknadsföring

Koncentrera dig på reklam och marknadsföring. Du kan vara djärv, lekfull och färgglad med dina annonser utan att spendera stora summor pengar. Använd foton och bilder av ditt arbete i reklamblad eller på webbplatsen som du skapar för ditt företag. Flygbladen kan du sätta upp på välbesökta platser såsom klädaffärer, musikaffärer, klubbar etc.

Dra fördel av Internet och marknadsför ditt företag på sociala medier. Uppdatera regelbundet genom att publicera foton och bilder på nöjda kunder. Ta fram en kunddatabas så att du kommer ihåg information och personliga uppgifter när kunderna återvänder.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image