Klippbok designer

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Många hobbyutövare och konsthantverkare spenderar en del av sin fritid och arbetar med klippböcker. Denna extremt populärt tidsfördriv har för en del blivit lönsam affärsverksamhet.Är du ett gammalt klippbokproffs som ständigt söker nya idéer för att göra om dina layouter?Gå med i växande klippbok industri! Tillverka egna klippbok produkter och sälj till andra!

Details

Många klippbokprodukter är designade av klippbok fans som såg behovet av en produkt och fyllde den.Du kan bli en klippbok sortiment designer/tillverkare genom att designa produkter för klippbok entusiaster. Som en produkt designer kan du antingen licensiera din idé till ett tillverkande företag eller starta din egen produkt design/ tillverkande företag.

Hur gör du?

Vilka typer av egenskaper behöver en klippbokdesigner? Framför allt är kreativitet det bästa du kan utnyttja. Kanske du har kommit på en utmärkt ny stansning. Eller vad sägs om att uppfinna ett par nya dekorativa saxar? När en produkt designer använder fantasi är bokstavligen allt möjligt.Du måste hitta en nisch som inte har fyllts. Gör sedan produktundersökning. Se om din idé är genomförbar och vilken typ av investering du behöver göra för att få den till verkligheten. Använd biblioteket eller Internet för att hitta mer information om liknande produkter.

Alla stora framgångssagor börjar med personer som har kunskap eller ett stort intresse för den produkt de säljer. Är produkten intressant för dig? Kommer du använda den kontinuerligt? Vad är den förväntade livslängden för produkten? Vet du människor som är bekanta med produkten?Allt du egentligen behöver veta nu är om det finns ett verkligt behov för denna produkt på marknaden. Kontakta en klippbok leverantör och berätta om din idé. Se om de tror att den har marknadspotential. Ett varningsord här - inte vara alltför specifik om din nya produktidé. Du vill inte riskera att någon hoppar in på din nya uppfinning.

Försäljning

De flesta människor bryter sig in i branschen och kommer i gång genom direkt försäljning! Det finns för närvarande mer än ett dussin av dessa "homeparty" företag i klippbok världen, och de är ett utmärkt sätt att få in en fot genom dörren. Många homeparty arrangörer går in bara för att få en produkt rabatt, men om du menar allvar med att bygga detta som ett företag finns det möjlighet att sälja mer på det här sättet. Att designa egna gratulationskort är mycket nära knutet till klippbok idéer eftersom du kan använda samma tillbehör. Gör upp en serie julkort med hjälp av din hemstad som bildtema. Se om lokala företag kommer att erbjuda dem till försäljning.

Erbjud dig att producera bröllop inbjudningar i klippbok-stil med ett foto av bruden i mitten. Gå med detta till bröllop arrangörer eller annonsera och sälj direkt.Sälj dina produkter och layouter på nätet. Det enklaste sättet vore att sätta annons på Blocket. Men du kan också ställa in en egen webbplats som säljer dina färdiga produkter. En annan idé är att göra en layout kit, beställa förbrukningsmaterial och sedan erbjuda de byggsatser till salu. Kanske som ett månads-kit erbjudande eller till speciella kundgrupper.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image