Handmålade stenar

Key Info:

0 - 10 000 kr
Image Two

Vanliga stenar i olika former och storlekar kan enkelt omvandlas till charmiga och fantasifulla prydnadsföremål med minimal ritning och målningskunskaper. En sten kan faktiskt berätta en historia! Om man har ett älskat husdjur som man vill komma ihåg på ett speciellt sätt, trädgård stenarna med lite text eller bild kan bli trevliga sällskapsdjur minnen. De kan placeras faktiskt där ett husdjur har lagts till vila, eller kanske i en särskild åminnelse man gjort i sin trädgård. Stenarna passar också utmärkt som gåva eller minnessak vid många tillfällen.

Details

En trädgårds sten kan verkligen påverka en trädgårdsinredning. Eftersom vädret ändras varje säsong är det skönt att ha något i trädgården som finns kvar hela året. En handmålad sten är ett underbart komplement till alla blommor och växter. De kommer i olika utföranden och kan också vara handmålade för att passa behov. De är prisvärda och hållbara.

Dessa stenar är oftast handmålade, så inga stenar ser exakt likadana ut. Deras former kommer att variera, eftersom de är natursten. Skapa en konstnärlig verksamhet och erbjud unika handmålade stenar till alla som vill ha en speciell gåva eller minnessak.

Hur gör du?

Du skapar alla former av stensmålning eller textning som kunden kan tänka sig! Du erbjuder sällskapsdjur minnesmärken, välkomnande skyltstenar, företags logotyper, trädgård stenar, inspirerande stenar och speciella stenar för speciella tillfällen. En personlig sten är det perfekta sättet att fira livets evenemang såsom bröllop, födslar, födelsedagar och examen. Ett enda ord kan symbolisera någons personlighet, en favorit fras, en vers i skrifterna, namnet på ett företag, etc. allt kan etsas in i sten.

Du erbjuder också ett urval av målarkonstverk som kan användas till olika projekt. Du gör även skräddarsydda tävlingspris-stenar för sportklubbar och företagsutmärkelser. Kunderna kan besöka ditt fotogalleri för att se exempel på olika stilar och för att få idéer för att skapa sin egen personliga sten. 

Den viktigaste aspekten av hela processen är kommunikation med kunden. Kunden väljer storlek och form av sten, sedan diskuterar du design, grafik och text med kunden. Du kommer att använda den färg som kunden begär, men använder du flera färger på en sten kan resultera i extra avgifter för kunden. När du designar och skapar ett objekt skickar du den via e-post till kund för godkännande. 

Alla stenar kan målas med någon design som visas på din webbplats. Om kunden inte hittar favorit blomma eller motiv där är de välkomna att kontakta dig och beställa det dem villa ha. Du erbjuder presentkort och leverans till mottagaren.

Hur du hittar och målar natursten?'

Gå på sten jakt och utforska området. Hitta de perfekta stenar att måla, dem med en plan yta, de fungera bäst. Leta också efter stenar som liknar olika formade djur och objekt. Eller gå till byggaffärer och köp stenar där. 

Skrubba och rengör dina stenar med skurborste och varmvatten. Låt stenarna torka helt innan du fortsätter. Använd akrylfärger och penslar för att måla stenarna. Måla en yta i taget, låt färgen torka och sedan måla den motsatta sidan. Använd de mönster och motiv du planerar att måla på dina stenar. Eftersom att blanda flera färger är svårt på stens släta, hårda ytor, du ska måla varje färg för sig och låt varje färg torka emellan. 

På biblioteket finns en massa böcker som förklarar detaljerat hur man målar på stenar, dessutom hittar du massor av inspiration och tips! Använd dem!


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image