Specialgjorda flaskor

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Idag finns det många företag som tillverkar specialgjorda etiketter för dryckesflaskor, men det är inte många som erbjuder specialdesignade flaskor. Sälj specialdesignade flaskor till middagsbjudningar, födelsedagsfester eller bröllop. Perfekt som present eller för att fira en speciell händelse.

Details

En specialgjord flaska är en elegant gåva och ett bestående minne för alla tillfällen. Välj attraktiva konstruktioner för att skapa färdiga beställningsflaskor med olika motiv, men ge också kunden möjlighet att beställa helt egendesignade flaskor där de kan skriva sina egna budskap och välja utseende. Du levererar både enskilda flaskor för speciella tillfällen men även större antal för bröllop eller andra stora evenemang.

Du kan anpassa färgen på dina flaskor - samordna basfärg med kundens bröllopsdagstema, brudtärnornas klänningar eller till och med blommor, eller anpassa ditt budskap för just den där speciella dagen – firmafesten, födelsedagen, avtackningen m.fl. Du kan naturligtvis utveckla konceptet och komplettera med erbjudande om specialdesignade tallrikar, bestick och servetter för en totalupplevelse? Låt tankarna rulla!


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image