Eventmålning

Key Info:

0 - 10 000 kr
Image Two

Bildkonst, oavsett om det är den målade porträtt eller en uppriktig ögonblicksbild, har länge varit den föredragna metoden för att fånga ett ögonblick i tiden. Är du en konstnär som kan skapa livliga realtidtolkningar av händelser i färg och bild? Använd dina färdigheter och erbjud live målningar på olika platser - från bröllop och födelsedag till företagens banketter! Fånga det roliga med ett evenemang genom ögonen på en konstnär!

Details

Om live målning på evenemang

Närvaron av en konstnär som målar live på ett evenemang ger människor i alla åldrar ett bra sätt att koppla samtidigt som de upplever en unik och minnesvärd prestation. Det finns många sätt att närma sig en levande konstutställning. Här är ett par exempel:

• En snabb 10-minuters akvarell porträtt görs på platsen där gästerna tar målningen med sig hem som ett minne av händelsen.

• Ett annat är att ha konstnären på plats med målarställ där arbete baseras på ett tema i linje med motivet eller syftet med tillfället.

• Måla på ett bröllop! Anställa en fotograf och en filmare för bröllop är viktiga sätt att fånga denna speciella dag. Varför inte göra något nytt - lägga till en live bröllopsmålare? Detta kan bli ett unikt sätt att fånga essensen av dagen och målaren också blir en del av bröllopsaktiviteter när gästerna tittar på hur målningen utvecklas. Du skapar ett vackert konstverk att hänga i hemmet efter bröllopet.

Så fungerar det

Live event målning är ett unikt sätt att fånga de magiska stunderna av ett evenemang och att skapa ett spännande och minnesvärt tillfälle för alla inbjudna. Minnet kommer bokstavligen hålla en livstid, eftersom det är förevigat i en bild symbolisk för dagen. Charm och elegans i en levande målning skapar dessutom trevlig atmosfär på plats och erbjuder gästerna ett ämne av kulturell konversation. Gästerna älskar att titta på och interagera som målningen kommer till liv och kommer ihåg det som en viktig och intressant del av ett event. I slutet av evenemanget blir målningar som ett minne som är tidlöst och helt unikt.

Så, hur gör du?

Du kommer till bröllop, födelsedag, årsdagar och jubileum, företags event och skapar en målning på plats. Du kommer på plats några timmar innan gästerna anländer, så du kan börja måla bakgrunden för att förbereda för den slutliga konstverk. Vid tiden när publiken anländer, har du en levande skiss på duk som du sedan utvecklar och finputsar medan eventet är i full gång.

Genom att måla de grundläggande elementen i landskapet innan – kan du under evenemanget ha mer tid att fokusera på att fånga detaljer. En komplett målning kan vanligtvis göras några timmar på plats, men vid större målningar kan detaljer fyllas i senare om tidsramen är kortare. 

Du kan även genomföra olika konstaktiviteter för privatpersoner, exempelvis möhippor, svensexor, kompis- och tjejkvällar etc. Eller erbjuda studiedagar för skolpersonal. Aktiviteterna kan bestämmas i förväg av deltagarna eller så har du diverse upplägg på lager. Till exempel olika målaraktiviteter som kan genomföras var som helst eller pröva på grafik eller keramik i din egen eller kundens lokal.

Resekostnader tillkommer utöver paketpriser.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image