Handgjorda väskor

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Du har en känsla för att designa snygga handväskor som gör dina vänner avundsjuka. Om du är nu redo att dela dina talanger med resten av världen, bra början kan vara att starta ett företag som tillverkar och säljer handgjorda handväskor. Det kan vara en verksamhet där du använder din kreativa förmåga och samtidigt tjänar pengar.

Details

Starta din verksamhet på ett sätt som fungerar för dig. Bestäm vad du vill ha ut av verksamheten och skapa både lång- och kortsiktiga mål, så att du hålla verksamheten igång i den riktning du vill att det ska gå, om det är att växa till ett större företag eller helt enkelt tjänar du extra pengar hemifrån.

Skapa en design som är unik

Använd inte någon annans mönster för handväskor som du planerar att sälja om du inte har ingått en överenskommelse med dem och planerar att betala dem royalty -s. Designa en handväska som du själv gillar, som har en specifik stil och som du kommer att känna dig bekväm med att prata om och sälja.

Skapa en liten initial lager av handväskor. Du vill inte göra för många eftersom tidig feedback från kunder kan leda dig att göra ändringar i din design. Gör tillräckligt många så att du kan testa marknaden genom exempelvis en konst och hantverk mässa, konstmarknaden eller via inlägg på någon online-auktion webbplats för handgjorda saker.

Innan du börjar sälja

Ta väl, professionella bilder av dina handväskor. Du behöver bilder för varje handväska om du planerar att sälja på nätet. Om du planerar att sälja via andra butiker och konstgallerior eller hantverksställen, du behöver tre till fem väskor samt foton som visar dina bästa arbeten.

Prissätt dina objekt. Detta är ett viktigt och svårt steg. Se till att du täcker alla dina direkta och indirekta kostnader samt får ersättning för ditt arbete och en vinst. Undersök sortiment hos dina konkurrenter för att ta fram ett realistiskt pris på egna väskor. Det ska inte vara högre än vad marknaden klarar att bära. Besöka butiker och titta på nätet. Hitta handväskor som är jämförbara med dem du gör och ta anteckningar om deras priser.

Förbered marknadsföringsmaterial. Om du ska sälja enbart på nätet, kommer ditt marknadsföringsmaterial innehålla övertygande och korrekta beskrivningar av handväskor och eventuellt visitkort att ta med dina väskor när du skickar dem. Om du kommer att sälja dina handväskor i butiker eller på utställningar, skaffa skyltar som berättar en historia om dina handväskor, visitkort och eventuellt en katalog eller produktbroschyr.

Sälj dina handväskor

Det finns flera alternativ för att göra detta. Du kan sälja dina handväskor via återförsäljare som butiker, sjukhus, presentbutiker eller lokala butiker. Du kan erbjuda alla dina handväskor online via din egen webbutik eller via sådana webbplatser som Blocket. Du kan även delta i konst och hantverk evenemang av olika slag och visa och sälja handväskor från en monter.

Upprätta betalningsmetoder du kommer att acceptera. Om du säljer på nätet, upprätta ett konto hos någon seriös online-betalning handlare. Om du ska ta kreditkort, skapa ett konto med ett kreditkort leverantör.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image