Tillverka och sälja personliga dörrskyltar

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

Många som bor i lägenhet i staden eller i ett hus på landet är intresserade av träslöjd och kanske har tillgång till en lokal eller verkstad. Om du redan är hobbysnickare och kanske vill utveckla din hobby, varför inte tillverka personligt anpassade dörrskyltar?

Details

Personliga dörrskyltar är ett enkelt sätt att klä upp en tråkig ytterdörr eller berätta för gästerna att de ska känna sig välkomna i ett hem. Skylten kan passa bra som välkommenskylt, garageskylt eller kanske namnskylt till barnens rum.

Så gör du

Starta en liten snickeriverksamhet och sälj motivlackade dörrskyltar av trä och andra material som du tillverkar med köparens valfria motiv eller text. Gör ett antal visningsvarianter med olika färdiga motiv för att börja med. Alla skyltar ska vara av bra kvalitet, stabila och passa på de flesta vanliga dörrmaterial. 

Du kan också tillverka trädörrskyltar med olika motiv från souvenirkort, foto på kundens hus, foto på kundens barn, bil, husdjur eller vykort med andra motiv som kunder skickar till dig via sin beställning.

Borra håll på baksidan för upphängning på vägg. Leverera ram och stöd för dem som vill ställa skylten i hyllan eller en annan plats.

Produkter

Du kan göra skyltar i alla varianter. Måla, gravera och applicera. Skyltar kan göras i trä, tyg eller lera. Hållbara material, såsom trä och metall, fungerar bra när du gör ett skylt för ytterdörr. Mindre hållbara, men mer dekorativa, material tillåter dig att göra dekorativa skyltar för dörrar inne i ett hem.

Du kan snickra, måla med färger, sy, sticka, fotografera eller kanske göra ett collage. Det kan vara en glad hälsning eller något läskigt som får besökaren att tveka innan han knackar. Skylten kan berätta något om vem som bor i rummet eller huset/lägenheten.

Det kan också vara rörliga skyltar. Mycket inspiration hittar du på nätet. Ansiktet målat på trä med tillhörande snöret. Drar man i snöret öppnas munnen och säger knacka. Eller när den ena flätan står uppåt blir det ”kom in”, under den andra ”upptagen”. Uppfinningsrikedom är stor!

Marknaden

En snygg dörrskylt har både en praktisk och estetisk funktion. En anpassad dörrskylt kan göra entrén till ett rum unik. Skyltarna är tåliga och kan hängas på dörren till huset, sommarstugan eller garaget, men de passar även bra på dörr på en hästsbox.

Anpassade dörrskyltar är idealiska för företag som vill lägga till en professionell touch till kontor. Kontakta företag i området och fråga om de vill ha en personlig dörrskylt med en egen logo på.

En familjeskylt till ytterdörren med personligt tryck blir en uppskattad bröllopspresent samt en personlig dopgåva.

Sälj på marknader, till varuhus, blomsteraffärer, annonsera via sociala medier och webben.

Sälj till stadsbor som vill ha en ren naturprodukt i sitt hem. För barn, de bästa gåvor är ofta de med deras namn på. Barn tycker dessutom om att dekorera sina dörrar med anpassade skyltar. Lansera en unik samling av roliga färgglada dörrskyltar för barn.

Att snickra helt unika dörrskyltar med jul tema kan bli en bra idé i jultid, och att sälja dem via marknader och internet.

Äkta och helt unika prydnadsgrejer kommer sannolikt att efterfrågas i allt större utsträckning i framtiden. Människorna blir allt större individualister. Du kan också nischa dig yterliggare och ex. erbjuda motivlackade dörrskyltar med olika hundraser.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image