Sälj julkeramik

Key Info:

0 - 10 000 kr
Image Two

Sälja jul prydnader erbjuder en säsongsbetonad verksamhet som du kan förberedda och arbeta med året runt. Även om man kan köpa dessa smycken från kommersiella företag, är det alltid något speciellt med små hantverks produkter.

Details

Om du vet hur man målar keramik, kan du skapa vackra och unika julsmycken med små medel. Många människor älskar att få dessa prydnader som gåvor.

Innan du börjar

Få intryck och feedback om dina produkter genom att ge bort några saker till vänner och familj och be dem att visa dem upp för alla som de träffar. Varje år kan du bygga på nya idéer och komma med nya teman för din keramiska verkstad. Håll ögonen på aktuella trender inom design och mode som kan ge idéer till juldekoration. Anpassning och förnyandet är nödvändiga för julornament och det kommer att hålla dina kunder tillbaka.

Utrustning

Du behöver keramiska prydnadsföremål, målarfärg och borstar. Skapa ett lager av smycken med bilder som stjärnor, ren, snöflingor, kransar, bågar, presenter och andra julteman. Välj vanliga runda keramiska föremål som du fritt kan måla bilder på eller leta efter objekt som redan formats till olika modeller som du kan dekorera. Anpassa etiketter med vanliga fraser, namn eller datum.

Fraser som "Barnets första jul" eller "God Jul" kommer att tilltala ett stort antal kunder. Erbjud ytterligare tjänster eller erbjudande, exempelvis att måla namn på plats. Schabloner gör ditt arbete snabbare, men resultatet är ändå snyggt och prydligt. Måla namnet och låt den torka medan du tar betalt.

Försäljning

Boka bord på så många hantverk mässor du kan. Kiosker kan också hyras för julen på de flesta gallerior. Dekorera ditt bord eller kiosk med dukar och andra juldekorationer, och sälj dina smycken där. Gör en webbplats för att sälja dina produkter eller dra nytta av andra kommersiella webbplatser som har julförsäljning.

Annonsera genom att dela ut ett visitkort till varje kund och lämna dem en viss rabatt på nästa köp. Du kan också skapa ett "köp mer få fler" belöning system som betyder att varje gång kunden köper en prydnad från dig får man en poäng, tills de når ett visst antal och får en fri produkt.

Besök lokala butiker för att se om du kan sälja några av dina smycken i konsignation, eller erbjuda innehavarna en grossist försäljning. Även om julhelgen i sig är kort, bör du planera i förväg för att se till att du har en betydande lager av smycken tillgängliga. Julhantverksmässor kan börja så tidigt som i slutet av oktober och du kommer inte vilja missa vara där.

Tips

Till dig som inte vill ha egen keramik tillverkning, eller tanken på att behöva köra till en lokal keramisk butik för att få sina objekt eldas i en ugn, är det bästa steget att köpa dina omålade produkter på nätet. Du kan ibland köpa keramiska formar även från en lokal- eller online återförsäljare, de kanske ger dig en rabatt om du köper ett visst antal.

Det är bäst att skaffa bilder av dina objekt i förväg. Hantverks produkter säljer bättre om du visar upp dem med ett foto, exempelvis ett omålat objekts foto på vänster och en färdigmålad produktbild på höger sida. När du tar bilder av dina objekt, använd din dator för att skriva ut dem i rader efter kategori, så du kommer att ha en inventering av de objekt som du har. Låt dina online-kunder veta när beställningen är levererad, och håll dem uppdaterade om deras status.

Ge inte upp, och ha tålamod. Så småningom kommer kunder att hitta dig. Så länge som du kommunicerar via e-post med dem, håller kontakt och låter dem inse att de är mer än en vanlig kund för dig, utan mer som en bekant med samma intresse, desto mer sannolikt är att de kommer tillbaka.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image