Komplimangservice

Key Info:

0 - 10 000 kr
Image Two

Är du en "smicker-specialist", en person med kreativitet, humor och innehar en sällsynt utstrålning som drar folk till dig som bin till honung? Gillar du att dela din känsla för humor med andra och få folk att må bra? Då borde du starta en uppvaktningsservice via telefon och smickra folk mot ersättning med meningsfulla meddelanden av motivation, mod, kärlek, uppskattning eller ursäkter.

Details

När du levererar smicker via din uppvaktningsservice bidrar du till att de människor ni ringer upp mår bättre efter samtalet.

Så fungerar det

För en avgift, kan konsumenterna hyra dig eller dina talare för att ringa någon kompis eller partner någonstans i Sverige eller världen och leverera en massa komplimanger. De kan antingen skriva budskapet själva, eller välja bland komplimanger som företaget har satt ihop. Samtalet är kort och koncist, och varar mellan 30 sekunder och en minut. Du kan anpassa meddelandet. Eller så kan kunderna lämna egna komplimanger och önskemål till dig.

Komma i gång

Ta fram ett brett utbud av positiva, inspirerande budskap som används för att motivera anställda, muntra upp vänner som känner sig nere eller kanske meddelanden som ber om ursäkt. På din lista finns ett antal "färdiga" komplimanger för de mest frekventa händelserna som exempelvis anställdas motivation, födelsedagsgratulationer, olika uppvaktningar och liknande.

Kunderna berättar vad de vill –och du förmedlar budskapet. Du använder dikter, fraser, filmcitat, imitation och mycket mer. Kunderna betalar mellan 20-50 kronor, beroende på hur långt är meddelandet. Månatliga paket inkluderar ett samtal i veckan under en månad. Först går kunderna till webbplatsen och berättar vem de vill att ni ska ringa och vilket meddelande ska levereras.

Håll meddelandet cirka 30 till 60 sekunder långt och du ska naturligtvis vägra att överföra meddelanden som anses stötande.

Marknadsföring

Det finns ingen tvekan om att några väl placerade komplimanger ofta kan göra underverk. Och det är garanterat ett bra sätt att få någon i ens liv att känna sig speciell eller åtminstone få den personen att skratta! Det finns många speciella tillfällen: Alla hjärtans dag, morsdag, fars dag, bröllopsdagen, studenten.

Har man gjort något bra på jobbet? Kanske en anställd som överträffat företagets försäljningsmål för månaden. Detta är ett bra sätt att uppmuntra ett väl utfört arbete. Någon som man känner har en dålig dag? Ett uppmuntrande telefonsamtal kan hjälpa. Eller någon som vill be en annan om ursäkt? Ibland är man för blyg för att berätta för den där speciella personen hur fantastisk den är?

Även jultomten kanske behöver hjälp med att ringa barn och fråga ho, ho, ho, finns det några snälla barn här?


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image