Tvättmedelsprenumeration

Key Info:

50 000 - 100 000 kr
Image Two

I varje hem finns det produkter som hela tiden förbrukas och måste inhandlas, exempel på detta är tvål, batterier och toalettpapper. Många köper samma varumärke om och om igen, den som har vant sig vid ett visst märke för exempelvis tvättmedlet byter sällan. Så varför inte erbjuda kunden exakt detta, men billigare och bekvämare?

Details

I abonnemanget som en affärsmodell, ingår en produkt eller tjänst som erbjuds under en angiven period. Erbjud privatpersoner att prenumerera på tvättmedel och liknande förbrukningsvaror! Många nätbutiker säljer förbrukningsvaror men få erbjuder prenumeration. Skicka hem disktrasor och liknande produkter till kunder som beställer detta i just den mängd och det intervall de önskar. Prenumeranterna ger dig ett stadigt schema för utskick av produkter. Med rätt planering kan du därför minska kostnaderna genom att minimera lagerhållningen, och i slutändan kunna erbjuda ett riktigt bra pris.

Skapa en butik på nätet där dina kunder kan välja varor. Du väljer själv vilken funktionalitet du vill använda!Varför inte fokusera på den kundgrupp som har minst tid av alla – småbarnsfamiljer! Kan det finnas andra kundgrupper som är lämpliga? Låt tankarna rulla!

Abonnemang modellen

Denna modell bör reserveras för produkter och tjänster som kan avnjutas konsekvent genom året och inte är föremål för säsongsmässiga toppar och dalar. Definiera särskilda villkor för användning av dina produkter och gränserna för deras användning. Till exempel vissa abonnemang affärsmodeller baserar sina priser på hur ofta eller hur länge en kund använder tjänsten.

Ofta förknippas abonnemang modellen med besparingar för kunden när du erbjuder prenumerationsbaserade tjänster eller produkter. Motivera kunden genom att visa honom hur mycket pengar han sparar genom att åta sig att en långsiktig affärsrelation, i motsats till en gångs köp.Skriv ner noggrant alla ord i avtalet mellan kunden och dig så att villkoren är juridiskt bindande. Se till att kunden förstår allt innan han accepterar en prenumerationstjänst.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image