Produkter och tjänster för bröllop

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

De flesta par gör noggranna förberedelser inför sin bröllopsdag. De vill skapa goda minnen av denna berömda händelse. Det är därför branschen stiger och intresserar många företagare. Det finns gott om idéer för bröllop företag du kan använda som kräver olika typer av utrustning och färdigheter.

Details

Efterfrågan på nyhetsobjekt tenderar att minska när en hushållsstartbudget skärs, men nygifta ändå faller för personliga och tema-relaterade prydnadssaker och nyheter. Kanske beror delvis på traditionen att ha brudparens föräldrar som står för bröllopskostnader.

Om du inte är intresserad så mycket av kompletta planeringen, men kan leverera produkter eller tjänster med anknytning till bröllop, kontakta varje bröllopsfixaren du kan hitta. Skicka information om företaget, om dina produkter och tjänster och prover, och sedan följ upp en vecka senare med ett telefonsamtal.

Produkter och tjänster - idéer för bröllopbaserade företag

Artiklar och souvenirer: De flesta bröllop har användning för en mängd olika produkter för att höja stämningen och ha något att ta med sig hem. Produkterna utgörs av blommor, ljus, vaser, godis, fontäner, isskulpturer, servetter, små väskor och andra små, enskilda gåvor deltagare kan ta hem med sig.

Inbjudningar och bröllopskort: Om du har utmärkta skriftliga färdigheter och är en god lyssnare, pröva att skriva bröllopstal för paren. Du kan erbjuda dessa tjänster personligen, via Internet eller via telefon intervjuer. Du kan också använda dina skrivtalanger för att skapa personliga inbjudningar och meddelanden.

Starta en Power Point business: Många bröllop, fester, minnesmärken och mottagningar nu erbjuder effektiva Power Point presentationer för att dela med gäster. Presentationer brukar innebära att vi använder bilder med kort text och filmer.

Videoinspelning: Om du tycker om människor och videofilmning starta en tjänst bröllopvideo. Även om de flesta människor äger eller har tillgång till videokameror, kräver ett bröllop något mer professionellt. Använd intervjuer med gäster, familj och vänner och ett särskilt meddelande från bruden och brudgummen före och efter ceremonin. För att distansera dina tjänster från standard filmer, som en del av din produkt kan du erbjuda produktionstjänster till exempel lägga öppnings titlar, bildtexter, musik, specialeffekter och göra extra kopior. Paketera filmerna snyggt och personligt.

Bröllopspresenter: Köpa den perfekta presenten till det lyckliga paret kan vara utmanande och tidskrävande. Starta ett samlat gåvoregister eller tjänst för att hjälpa gästerna köpa precis rätt bröllopspresent. Du kan också starta ett företag som levererar paketinslagning.

Tips för att starta brölloprelaterade företag

Smyglyssna! Gå på online-forum och blogg som handlar om bröllop och "lyssna" på samtal mellan brudar för att lära sig om de senaste trenderna och vad som är "inte coolt".

Prenumerera på bröllop tidningar: de är en utmärkt källa till information om bröllop. Var noga med att vända dig till tidningssidorna där andra bröllop företag annonserar och studera dina konkurrenter.

Gå med i nätverk med andra aktörer: artister, underhållningsföretag, samlingslokaler, hotell/motell, vandrarhem, kläduthyrningsbutiker, limousineservice, presentbutiker och andra som på något sätt har anslutningen till bröllop.

Produkter och tjänster för begravningar

Medan de två inriktningar är ungefär lika långt ifrån varandra som det kan vara, det finns dock vissa gemensamma produkter och tjänster som det alltid finns efterfrågan både på bröllop som begravningar. Behov som inkluderar catering, meddelanden, personliga presentationer, blommor, minnessaker, planering och foto- och video inspelningar är exempel på dessa.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image