Bröllopföretag online – allt för bröllop

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

En av dem bästa online-verksamheter idag är bröllop-relaterade. Utan att lämna hemmet, kan du starta ett bröllop företag på nätet genom att sälja egna- men framför allt andras tjänster och hantverk. Här är några användbara online affärsidéer inom olika branscher som alla har koppling till bröllop.

Details

Hitta allt för ditt bröllop - hemsida!

Starta en hemsida där man hittar alla de produkter och tjänster man letat efter för att planera ett bröllop, oavsett om det är ett avslappnat bakgårdsbröllop eller en komplett storartad show! Från brudklänningar och smoking till bröllops tårtor, från ceremonin webbplatser till rumsdetaljer, från hotell och bröllopsplanerare till discjockeys, band, fotografer och video filmare. För att göra ett bröllop evenemang extra lätt att planera komplettera med Inbjudningar, florister, ballongdekoratörer, ljus och bil uthyrning samt artiklar om bröllop och nya trender.

Speciella bröllopstårtor och kakor

För dig som älskar bakning, är detta företag för dig. Uttryck din kreativitet genom att starta en specialiserad verksamhet: tillverkning av bröllopstårtor. Gör ett fotogalleri med dina anpassade mönsterprov som kommer att fungera som din online broschyr. Lägg in din annons på olika sociala nätverk som leder tillbaka till din webbplats. Börja erbjuda bröllops kakor till dina släktingar och vänner för att testa olika varianter och få feedback. Placera ut dina visitkort med din e-postadress och webbadress.

Florist för ett bröllop

Vad kan vara viktigare för ett bröllop än blommor? Varför inte välja att anlita ett floristproffs? Montera en portfölj med bilder av dina buketter för brudparen och tärnor och blommor för mödrar och herrarna i brudföljet.

Videotjänster

Bilderna är inte tillräckligt för att skapa ett bröllop minne. Paret kan vilja ha den rörliga bilden av händelsen, från den tidpunkt då bruden vaknar och klär på sig tills den sista bröllopsgästen avgår. Dina tjänster kommer att vara ett bra svar på deras behov.

Bröllop transport

Om du älskar bilar, kan du starta ett företag som ordnar brudpartransport. Du kan hyra ut limousiner, parti bussar, klassiska bilar eller tom en motorcykel. Det kommer alltid att finnas ett behov av rätt typ av fordon som passar par och deras bröllopsfest.

Brudklänningar för uthyrning eller försäljning

För att starta upp ett företag som erbjuder brudklänningar, behöver du visa bilder av de olika klänningar på nätet eftersom det är oftast där bruden letar efter motiv och inspiration. Du behöver inte investera en massa pengar för helt nya klänningar, utan du kan erbjuda nygifta bilder på redan existerade klänningar för uthyrning eller försäljning.

Uppdatera alltid din online bröllop blogg eller hemsida med foton, ny design och historier att berätta.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image