Skämt via e-post

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Brukar du skicka ut skämt och roliga e-post till en handfull vänner och bekanta? Skaffa en stor samling av skämt, roliga bilder, roliga videor och mycket mer humor och leverera det dagligen till prenumeranter via e-post.

Det utvalda skämtet levereras varje dag eller en dag i veckan exempelvis måndag morgon, vilket kan vara en buffert mellan helgen och den grymma kommande veckan.

Details

Alla intresserade blir prenumeranter och får roliga skämt som levereras direkt till deras e-postkonto. De bläddrar eller söker i ditt omfattande arkiv för skratt, humör, skämt och mycket mer. De kan naturligtvis dela dina skämt med andra online. Eller bidra med sina egna roliga skämt som du kan lägga till i ditt humör databas.

Prenumeranter kollar arkiv på webbplatsen för en god känsla för vad de får för skämt. Många av våra skämt är vuxet innehåll och inte för alla. Du föreslår att prenumeranter använder ett anonymt e-postkonto att hålla sig borta från problem med sin chef och ändå njuta av den dumma grejer, humor, smutsiga skämt, smaklösa skrockar och mer.

Det är helt gratis att bli prenumerant! Du tjänar pengar genom att hyra ut reklamplats på din hemsida.

Att tänka på

Skämten är i allmänhet ofarliga, även om enstaka skämt kan irritera vissa människor. Din sida kanske innehåller en del skämt som kommer att förolämpa någon, inklusive blondiner, gamla människor, kvinnor, män, advokater, bönder, latta människor, religiösa människor, politiker. Skämt kan vara rå, lite vulgär eller rått. Och ibland blir det parodi och satir, och annat material som refererar till verkliga personer eller organisationer, och gör narr av dem på sätt som uppenbarligen inte är sant.

Det är bara skämt! Din webbplats och skämt prenumerationstjänst är för vuxna bruk och erbjuds för nöjes skull bara. De är inte avsedda för personer under 18 år. Genom att delta i din hemsida, skicka din e-postadress eller komma åt skämt arkiv, accepterar alla att de är 18 år eller äldre. Naturligtvis accepterar du inte skämt som innehåller rasistiska, etniska eller religiösa smutskastning.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se