Magnetiska krukor för vertikala trädgård

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Den senaste vågen av innovativa idéer som hjälper stadsbor att odla växter och örter i begränsat utrymme har skapat många nya produkter och affärsmöjligheter. Magnetiska krukor är en av dem, som syftar till att möjliggöra för de som bor i lägenheter eller arbetar på kontor att använda sina gröna fingrar genom att utnyttja väggytor.

Details

Utnyttja det växande intresset för det urbana trädgårdsarbetet och skapa ditt eget magnetiskt kruksystem – och hjälp kunderna att förändra en vägg till en vacker vertikal trädgård.

Så fungerar det

Krukor kan exempelvis göras av eko-plast och bör innehålla en stor magnet som fäster dem på en magnetisk platta som kan monteras på väggar eller järnhaltiga ytor, vilket skapar en vertikal trädgård. Magneterna måste vara starka nog att hålla krukorna på väggen när de är fyllda med växter.

Starta med överkomliga priser t.ex. 50-100 kronor per kruka och höj sedan priset beroende på design, form och storlek. Ta gärna förbeställningar och börja leverera när du har fått betalt. Har du möjlighet göra en video som visar hur konceptet fungerar blir det perfekt. Videon kan du lägga upp på din hemsida, sociala medier m.m.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image