Prenumeration på blöjor online

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

Föräldrar till småbarn har mycket på sin tallrik, som ofta försvåras av andra barn, heltidsjobb och hushållssysslor. Även en enda uppgift som tas bort från föräldrars axlar kan ge stor lättnad och frigöra tid.

Att abonnera på vissa produkter som används kontinuerligt kan vara ett sätt att spara tid och minska stressen. en prenumerationstjänst för blöjor så att de automatiskt levereras till kunderna (en gång i månaden är vanligast). Du ger föräldrar möjlighet att beställa tunga saker som blöjor, kanske även andra barnprodukter och annat via nätet.

Details

Blöjorna är från kända leverantörer och inräknat frakt kostar något mer än i butiken, men kunderna får sina produkter levererade hem till dörren. Fraktkostnad räknas separat men kan vara gratis för order över en viss gräns för då kan man få mängdrabatt från leverantören.

Innan du börjar

Bestäm vilken typ av företag du vill starta och vilka dina kunder kommer att bli. Du kan samarbeta med externa leverantörer som tar hand om dina beställningar. Eller köpa barnblöjor till grossistpriser och sälja dem på nätet och leverera själv. Blöjor finns att köpa i många butiker, men din tjänst skulle erbjuda bekvämligheten med hemleverans efter en personlig leveransplan. 

Du kommer att minska kostnaderna genom att arbeta hemma, men ett kontor eller lageryta kan finnas också som alternativ. Oavsett vilken plats du väljer, måste du ha utrymme för hantering av beställningar och korrespondens med kunderna.

Hur fungerar det?

Du vill göra småföräldrarnas vardag enklare genom att erbjuda en webbaserad prenumerationsmodell där de gör beställningen på nätet och sedan får blöjleveranser direkt till sin dörr.

Du vänder dig till dem som vill få mer tid över till annat och du hjälper till med allt från blöjplanering till beställning och leverans. Ditt sortiment bjuder på stor variation och hos dig hittar kunderna allt en välsorterad blöjbutik ska ha, likväl tillbehör och barnartiklar. 

Bestäm vilken typ av blöjleverans du vill starta: tygblöjor är ett attraktivt alternativ för föräldrar som är miljömedvetna, medan andra föräldrar kanske är vana och föredrar engångsblöjor. Du kan också erbjuda både tyg och engångsblöjor. Hitta pålitliga leverantörer som kan garantera säkra leveranser. Finns flera leveransföretag som fungerar i hela landet. Hitta och fastställa leverantörsrelationer, kreditkonton och skapa ömsesidigt förtroende.

Närma dig flera ansedda engångsblöjor tillverkare, presentera din idé och be om förslag och begär en offert. Den bör omfatta minimikvantiteter av blöjbeställning, leveranstider och betalningsvillkor baserade på försäljningen du förväntar dig att uppnå. En del tillverkare kommer kanske vilja att leverera blöjor på kommission dvs. efter att order har skett. Däremot brukar de flesta leverantörer kräva ett kreditkonto baserat på en bra kredit betyg eller en handpenning motsvarande en stor order. 

Om du väljer att erbjuda enbart tygblöjor, se till att du hittar rätt leverantör och betona de miljömässiga fördelarna med att välja tyg över engångsblöjor.

Så startar du en prenumerations webbplats

Kolla befintliga webbplatser som är inriktade på prenumerationsmodellen. Tanken här är att göra en del marknadsundersökningar och att hitta saker du tycker - och inte tycker om på hemsidorna som redan finns. Registrera dig för gratis provabonnemang version så att du kan bläddra i innehållet och göra anteckningar om saker du gillade och inte gillade på webbplatser. 

Skapa en plan för din hemsida dvs. en tankekarta som specificerar olika delar som du vill lägga på din webbplats. Sedan översätt det till en plan för enskilda webbsidor och börja skapa en struktur för din webbplats. Formulera hur mycket dina tjänster och produkter kommer att kosta. Sedan räkna ut hur många prenumerationer du behöver sälja för att nå ditt mål. Om du har skapat en affärsplan, kan detta vara en del av din affärsplanering. 

Det här jobbet kräver detaljerad, invecklad kunskap om webbdesign, så om du inte är erfaren, är det bäst att få hjälp av ett proffs.

Kontakta en webbmaster eller webbdesign företag som kan hjälpa dig konstruera en prenumerationswebbplats. Kontrollera att din webbplats är säker så att kunderna kommer att känna sig bekväma att prenumerera och lämna sina uppgifter.

Marknadsföring

Människor behöver veta vem du är och vad ditt företag gör. Det hjälper mycket att bygga upp ett gott rykte från början. Att få någon att betala för något varje månad är mycket svårare än att få en enda försäljning. Förtroende är en avgörande komponent för att genomföra försäljningen. När du ställer in din webbplats och uppmuntrar människor att använda sitt abonnemang och betala för dina produkter, måste du se till att du levererar inom utlovad tid.

Sätt ihop marknadsförings material, såsom en broschyr, visitkort eller flygblad, för att ge till potentiella kunder. Du kan också skicka broschyrer eller hänga affischer på platser där nya och blivande föräldrar sannolikt kommer att se dem bland annat sjukhus, leksaksbutiker, butiker som säljer babykläder och tillbehör och dagis klasser. Erbjud presumtiva kunder en reklamblöja för att få upp deras uppmärksamhet. 

Använd sociala medier och föräldraforum sidor som kan främja din webbplats för att få nya abonnenter. Uppmuntra människor att gå till din webbplats för att registrera sig. Använd din e-postlista för att skicka ut ett nyhetsbrev regelbundet. Uppmuntra de nuvarande användarna att hänvisa nya användare och ge dem stimulanser - fri eller rabatterade produkter under en viss tid. Utbyt länkar med dina företagsamma kollegor och affärsbekanta som finns på nätet.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image