Tarotkort läsning

Key Info:

10 000 - 50 000 kr
Image Two

Många fnyser åt användningen av tarotkort, en gammal form av spådom. Men när korten sprids på bordet dessa personer inte kan motstå att ta reda på vad layouten innebär. Få kan motstå denna mystery värld. Läsa tarot för andra människor är fascinerande arbete som har funnits i århundraden.

Tarot är inte bara för personer med en speciell ”gåva” eller förmåga. Något svårgripbart, mystiskt och en aktivitet för ett fåtal personer. Sanningen är att vem som helst kan lära sig tolka och använda tarot.

Details

Du kan tjäna pengar på dina tarot kunskaper genom att spå och vägleda andra. Det finns ett stort intresse kring spådomar, vägledning och hjälp genom tarot och du kan vara den som fyller det stora behovet – och på så sätt försörja dig eller få extrainkomster. Visst kräver det att du studerar ämnet och lägger ner tid och kraft på att lära dig de olika korten, men det är lättare än du tror.

Vad är tarot?

Tarot är en förpackning med 78 kort som innehåller bilder av laster, dygder och element. Korten är indelade i två sektioner som representerar liv och erfarenhet. De illustrerar fysiska, andliga, intellektuella och emotionella aspekterna av människan. Tarot kortläsare ger insikt i kundens liv och eventuella förändringar i framtiden. Tarot kortläsare erbjuder sina tjänster från hemmet eller på ett kontor, och kan ge andra spådom tjänster. Priset för ett Tarot kort behandlingen varierar med varje läsare.

Innan du börjar

Det första du måste bestämma är om att läsa tarotkort är något du gillar. Det tar tid att bli en känd och respekterad tarot läsare. Om du inte har erfarenhet av att läsa tarot, kommer du behöva lära dig så att du kan bygga en välrenommerad verksamhet. Hitta organisationerna som erbjuder utbildning och certifiering i tarot läsning. Besök tarot webbplatser för att få information. Kolla in vilka av de andra tarotwebbplatser och nätverk som du kan annonsera på. 

När du känner att du har tillräckligt med utbildning för att komma igång, börja med att öva på vänner och familjemedlemmar. Gör avläsningar för dem och be dem att kritisera dina kunskaper. Detta kommer att hjälpa dig att förbättra din teknik. När du känner dig bekväm att göra uppläsningar, kan du börja smygtesta läsa tarotkort för främlingar.

Vill du arbeta hemifrån behöver du en separat telefonlinje. Du kommer att få betalt baserat på längden på dina samtal. Det finns en stor flexibilitet i denna typ av arbete, eftersom du bara arbetar när du vill. Men ju mer du arbetar, desto mer du tjänar, som med de flesta andra företag. 

Hitta tarot nätverk och få utbyte av idéer och erfarenheter från professionella tarotbloggare. Ytterligare studier inom kompletterande områden är också bra för att kunna komplettera och förbättra dina tjänster ytterligare.

Komma i gång

Lär dig att läsa tarotkort. Nyckeln till att bli en framgångsrik tarot kortläsare är att förstå nyanserna i varje kort och hur den ordning de väljs påverkar läsningen du skulle ge din klient. Inga två läsare är likadana, och bra tarot kortläsare använder sina mentala förmågor att förstå kunden och ge dem information som hjälper dem att se deras situation ur ett annat perspektiv. Det bästa sättet att lära sig att läsa korten är att bli lärling under en erfaren läsare. Alternativt, det finns böcker och kurser du kan använda för att finslipa dina läsförmågor. 

Köp tarotkort och kontorsmaterial. Kunderna måste känna sig bekväma i det utrymme där de kommer att få avläsningar. Ett inrett rum med ett skrivbord, telefon och dator kan fungera som kontor. Skapa en prislista som anger priset för varje läsning. Ge kunden alternativ på hur många kort de vill sprida och antalet ämnen som de kan diskutera per läsning. Om du erbjuder andra spådomar tjänster, skriv dem på listan också. Ha prislistan redo när kunderna ringer för information. Om du får ett ”dåligt” kort, till exempel, berätta inte bara till klienten ”dåliga nyheter”.

Rama in dina kort tolkningar på ett sätt som uppmuntrar personer att finna lösningar på sitt problem. Du vill entusiasmera dina klienter, fylla dem med hopp och ambition, oavsett vilka kort kommer. Fundera på att expandera ytterligare med tillägg av andra produkter eller tjänster, såsom coachning och guidade meditationer.

Tarot online

Medan traditionella tarot kortläsare ger råd personligen, kan du bestämma dig att utföra avläsningar på nätet. Kunder som bor i avlägsna områden väljer online/telefon tarot läsare eftersom det kanske inte finns någon som de kan gå till personligen. Starta en tarot läsning online eller per telefon innebär att du kan hjälpa människor oavsett var de är, från ditt eget hem. 

Skapa din egen hemsida eller gå med på en befintlig tarot webbplats för att lättare komma in i verksamheten. Ange ett pris för varje typ av läsning du kommer att erbjuda, inklusive korta och långa avläsningar. Se till att du har enkla instruktioner på hemsidan. Skapa ett e-postkonto för att skicka online tarot avläsningar och inrätta ett online betalkonto så att kunderna kan betala dig för dina tjänster.

Marknadsföring

Du kan ta ut annonser i lokala tidskrifter om du ska läsa för människor ansikte mot ansikte. Om klienterna kommer till dig via telefon eller internet, kan du överväga internet reklam. Håll utkik efter lokala festivaler eller mässor där man kan hyra ett utrymme för att ge avläsningar och marknadsföra dig själv. Tarot kortläsare ofta hyrs för privata avläsningar, bröllop och fester.

Tänk på att människor tar ofta mätningar på allvar så betona alltid att dina avläsningar är bara för underhållning. Tarot avläsningar för fester eller händelser kan vara lönsamma. m en man föreslog att lägga ut korten på en svensexa skulle hans vänner skratta. Eller hyr ditt lokala köpcenter kiosk utrymme under helgen. Tarot business kan vara ganska livlig på en lördag eller söndag. Även lokala barer och restauranger kan introducera tarot läsning och erbjuda en ”andlig natt”. Tillsammans med olika läsare bildar du en slags union, och sedan visar upp er på kvällen. Flyers är spridda, och folk registrerar sig för läsaren av deras val, sedan äter och dricker tills deras namn kallas. Restauranger och barer kan älska den tanken. 

Skaffa visitkort och dela ut till alla. Annonsera ditt företag i bröllopsbutiker och på anslagstavlor. Använd sociala medier. Sätt en skylt med "tarot kort avläsningar" eller något liknande på fronten av ditt hus. Du kan få en hel del uppmärksamhet på det sättet.


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image