Leverera godisbufféer till bröllop

Key Info:

100 000 kr - 200 000 kr
Image Two

En godis buffé är ett kreativt sätt att lysa upp ett bröllop ceremoni - eller någon annan stor händelse, för den delen. Godis bufféer har blivit nästan lika populära som en bröllopstårta.

Om du älskar tanken på ett bröllop och är mästare på godis, varför inte starta eget företag som erbjuder detta till brudparet? Det är roligt, det är enkelt, och det är ett bra sätt att tjäna pengar.

Details

Hur fungerar det?

Vanligtvis ett godisbuffé företag erbjuder brudparet eller bröllopsarrangörer flera olika alternativ och de helt enkelt väljer mellan dem. Så gör upp 5 eller 6 olika val, från billigaste till dyraste.
För att ställa prissättning kan du ta normalt priset på godis, lägga till ett belopp för din arbetstid och sedan öka till det dubbla. Detta bör täcka godisinköp, resan till platser och inköp av nya behållare och andra objekt vid behov.

För att verkligen skapa en godisbuffé för bröllop, se till att du har tillgång till platsen minst en halvtimme innan mottagningen börjar. Du måste också veta vilken tid festen slutar så att du kan stänga buffé och samla dina containrar och andra objekt.

Många som driver ett bröllopföretag som levererar godis buffé finns hela tiden på bröllopsfesten, precis som catering firmor gör. Detta gör att du kan fylla behållarna som blir tömda och hjälpa gästerna också. Brudar kommer förmodligen att uppskatta den här typen av tjänster, snarare än lämnar du dina saker där och komma tillbaka senare.

Val av godis

En traditionell godis buffé har eleganta glasburkar fyllda med alla typer av godis, från M & M till gigantiska klubbor. Innan du börjar göra en godis buffé, tänk på temat för ert bröllop. Godis buffé ska matcha färgschemat och tema i brudföljet.

Ett annat alternativ är att skapa en säsong buffé med godis som korrelerar med säsongen bröllopet är i. Tänk också på antal inbjudna gäster, förslagsvis köp en 1/2 kilo godis per gäst. Välj ett brett utbud av godis så att alla hittar en favorit som de älskar. Försök att ta bruden och brudgummens favorit godis också.

Tänk på säsongen och plats för bröllopet. Detta kan hjälpa inspirera dina val av bröllopsgodis. Överväg att anpassa vissa godis val som choklad eller klubbor med bruden och brudgummens initialer.

Godis behållare och burkar

Intressanta godis behållare och burkar kommer att göra din godis buffé unik och minnesvärd. Ordna behållarna på buffé bordet. Använd behållare i olika former, höjder och storlekar för att göra din bildskärm mer attraktiv. Fyll olika storlek burkar, skålar, korgar eller annan typ av kreativt behållare med godis. Godis ska vara synlig genom varje behållare.

Lägg till ätredskap, sked eller griptång för varje behållare. Märk och placera ett kort framför varje burk med godis namn.Leta efter behållare på antikaffär eller ens en loppmarknad. Detta är ett utmärkt sätt att introducera särpräglad karaktär och en retro look till din reklamskylt.

Dekorera

Hur du ordnar och dekorerar ditt bord är en viktig del av ditt arbete. Underskatta inte betydelsen av att dekorera bordet. Ordna behållarna i ett unikt mönster för att tillhandahålla visuell attraktion. Sätt upp några av godis behållarna för att ge buffé höjd. Ta en catering hylla eller kartongbox, vänd upp och ned och täck med en trasa. Använd blommor, ljus, tavelramar, löpare eller andra dekorativa element som matchar den totala bröllops inredning och tema.

Inkludera en skylt på godis buffébord. Skylten kan hjälpa till att dra ett samband mellan godis och bröllopet. Skriv något sött exempelvis: Kärlek är söt! Sweet Dreams! Sötsaker för min söta! Honung för mitt socker! Sätt bruden och brudgummen favorit godis med en etikett så att gästerna känner till dess betydelse.

Marknadsföring

Välj ett namn som är lätt att komma ihåg och att stava så att kunderna kan hitta dig enkelt! Skapa prototyper av dina bufféer, vilket innebär att köpa behållare, godis, dekorativa objekt och provskyltar. Du bör också använda tyg och band att dekorera bordet, kom ihåg att ett bröllops godisbuffé bör se högtidligt och festligt ut!

Sätt en fin duk ner på köksbordet och ordna allt exakt som det skulle vara för själva bröllopet och ta bilder. Du kommer att använda dessa för din webbplats och marknadsförings material. Erbjud vänner eller bekanta en godis buffé för deras nästa fest till en lägre kostnad i utbyte för att ta bilder som du kan använda på din webbplats.

När ditt företag växer, håll ett öga på internet för ytterligare godis buffé idéer och integrera dem i ditt eget arbete. Det kan innebära dekorativa objekt som fångar ditt öga eller hur en buffé arrangeras. Retro godis kan vara en stor hit och väcka samtal och spänning bland dina gäster!

Glöm inte att du kan erbjuda tjänster av en godis buffé på barnparty, årsdag firandet, examen fester, och någon annan händelse också.

Samarbeta med bröllop organisatörer och andra företag som levererar, annonsera på internet och i tryckt media.

Tänka på!

Beställ godis i god tid, speciellt om du vill personligt godis. Titta på nätet på bilder av godis / bufféer för att få dekoration idéer. Personer som lider av diabetes och vissa andra medicinska problem kan inte äta alla typer av godis. Ordna sockerfritt godis tillgängliga för dem som behöver det. Var medveten om nöt allergi vid godis beställning.

Skriv upp ett avtal som beskriver dina tjänster och utgifter och be brudparet underteckna det innan bröllopet.Överväga att ha extra godispåsar åt sidan för att fylla upp buffén. Det kan vara mer populärt än du tror!


Features

Location:

Våra partners

expoweralogo             framtidsutveckling logo          tipsom.se

image